Poliţiştii locali spun tot în dosarul “amanta primarului”

Luni au avut loc noi audieri în dosarul în care fostul primar al Iaşului, Gheorghe Nichita, este acuzat că a folosit echipajele Poliţiei Locale, pentru a o urmări pe amanta sa, Adina Samson. Judecătorii de la Tribunalul Iaşi au ascultat mărturiile a doi poliţişti locali care ar fi derulat activităţi de supraveghere a Adinei Samson.

La intero­gatorii a fost de faţă şi Gheor­ghe Nichita, care a venit alături de avocaţi, la Tribunal.

Nichita mai este judecat în dosarul „Amanta“ alături de Liviu

Hli­boceanu, fost şef al Poliţiei Locale şi cel care, susţin procurorii, ar fi fost intermediarul comenzilor date de Nichita pentru supravagherea amantei. Cei doi poliţişti locali audiaţi ieri sunt Nicuşor Bălteanu, în trecut poliţist în cadrul Biroului Control Activităţi Comerciale şi Ciprian Felix Ale­xandrescu, fost şef al aceluiaşi birou. Cei doi au menţionat judecătorului că îşi menţin declaraţiile date în faţa procurorilor,

expli­când cum au supravegheat-o pe Adina Samson, în perioada în care aceasta avea o relaţie cu Gheorghe Nichita.

Poliţistul local a mai arătat că, atunci când se deplasa cu maşina la domiciliul Adinei Samson, deplasările erau consemnate în foi de parcurs. După audierea celor doi martori, judecătorul a amânat procesul până pe data de 14 august, la ora 12, atunci când ar urma să fie audiaţi alţi martori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here