Polițist, accidentat grav la… cursurile de echitație

Compartimentul „Poliția Călare” pare să fi intrat, încă de la înființare, într-o zodie a ghinionului. Astfel, după ce că ieșenii nu se înghesuie să ocupe unul dintre cele șase posturi oferite de Poliția Locală, nici cei care se încumetă să facă acele cursuri de echitație necesare la angajare nu au prea mult noroc.

Este și cazul unui polițist cu vechi state de servicii, Virgil Copăceanu, în vârstă de 45 de ani, care a căzut de pe cal în timpul acelor cursuri și a ajuns direct la spital, în stare gravă. Acesta va rămâne internat la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) din Iași, medicii declarând că pacientul ar putea oricând să facă unele complicații, care să-i pună viața în pericol. De asemenea, dacă hematomul intracerebral nu se resoarbe cu tratament medicamentos și se va mări, medicii neurochirurgi vor fi nevoiți să intervină chirurgical.

„Pacientul are leziuni cranio-cerebrale importante, cu fractură craniană, hematom intracerebral. În prezent, starea de sănătate a pacientului este stabilă, dar pot să apară complicații grave, cum ar fi infecție la creier, creșterea în volum a hematomului. Dacă hematomul se mărește, este nevoie de intervenție chirurgicală. Pacientul rămâne internat, sub supraveghere și tratament de specialitate”, a declarat medicul neurochirurg Florin Gramadă, purtător de cuvânt la „Neuro”.
Cercetările legate de producerea accidentului de muncă sunt efectuate de angajator, Poliția Locală Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here