Pedeapsa mai blanda pentru medicul spagar de la Recuperare. Banii pusi in carca amantei se intorc la Botez


Curtea de Apel Iasi a decis astazi sa reduca de la 3 ani si 2 luni la 2 ani si 6 luni, cu suspendare, pedeapsa aplicata medicului Paul  Botez de la Spitalul de Recuperare in conditiile  in care a  fost prins in flagrant iar victima sa nu  s-a  vindecat

  • Inca de la inceputul procesului judecatorii s-au purtat cu manusi albe cu „inculpatul” Botez

Ceea ce era previzibil s-a si petrecut. Judecatorii de la Curtea de Apel au decis astazi sa-i aplice o pedeapsa mai blanda medicului Paul Botez, prins in flagrantin in timp ce lua mita de la pacientul Neculai Atudorei pe care trebuia sa–l supuna unei operatii la sold. Astfel, astazi Curtea de Apel Iasi a decis astazi sa reduca de la 3 ani si 2 luni la 2 ani si 6 luni, cu suspendare, pedeapsa aplicata medicului Paul  Botez. De asemenea judecatorii au decis sa-i restituie toti banii pe care procurorii i-au gasit in biroul lui Paul Botez in timpul flagrantului adica 44.000 de euro, 65.000 de lei și 2.500 de dolari. Asta in conditiile in care in timpul flagrantului, in biroul sau, Botez nu a putut explica de unde are banii spunand ca-i apartin amantei Carmen Grierosu. Luate la intrebari de procurori Grierosu careia Botez i-a construit o vila luxoasa la Barnova a recunoscut ca banii ii apartin medicului spagar.

Cu alte cuvinte pedeapsa aplicata lui Botez seamana acum mai mult cu o mustrare si asta in conditiile in care victima lui Botez, Neculai Atudorei cel caruia i-a pretins in anul 2013 suma de 5.000 de lei pentru a-i efectua interventia chirurgicala nu este vindecat nici astaz, situatia sa s-a inrautatit continuu. Mai mult decat atat la dosarul de coruptie a lui Botez se aflau depuse si marturiile altor batrani care au declarat ca Botez le-a cerut  spaga pentru a-i opera. Aceasta decizie a judecatorilor era oricum previzibila avand in vedere ca inca de la inceput magiistratii Curtii  de Apel au deis ca acest proces sa se judece cu usile inchise iar presa nu aavut acces nici macar la  informatiile publice din dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here