Pe Moșu vreau să-l aștept, sub brad, la Deya la piept

Acum, în luna cadourilor, colectivul redacției 7 Iași a efectuat tradiționala tragere la sorți pentru Secret Santa. Pentru cei nefamiliarizați cu acest joc, acesta presupune ca membrii redacției să își ofere cadouri între ei, fiecare alegând printr-o tragere la sorți persoana secretă căreia îi va oferi cadoul. Noi am hotărât ca fiecare să menționeze și ce și-ar dori. Eu am scăpat cu o sticlă de rachiu ceva mai scumpă. În schimb, pe bilețel am scris că vreau de la Moșu’ pe Deea Deya. Vreau doar să o văd. Vreau doar să mă conving că ea chiar există și nu ne păcălește. Fata asta e prea de tot! Dacă ne luăm după conturile de pe rețelele de socializare, Deya este perfectă. Lăsând la o parte fățuca perfectă și zâmbetu-i de te topește, Deea Deya dispune de un decolteu de zici că nu e adevărat. În majoritatea pozelor mândra apare cu toracele expus…și ce torace! Noi am mai văzut busturi: și mari și foarte mari și mici și pară și măr, da’ așa o geometrie și o proporționalitate n-am mai văzut.

Se pare că Deutza nu e doar un chip frumos și un set de pectorali perfecți. Absolventa de TCM, „pogorâta” noastră nu s-a ferit de muncă. A muncit pe brânci fata la Vivertine, Body Line Gym, la Skin, iar acum activează la Sephora ca beauty advisor.

Lăsând gluma la o parte, nouă ne place Deea și abia așteptăm să mergem mâine la Sephora să cerem sfaturi de frumusețe…deși nu cred că se mai poate face ceva în cazul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here