Pe liberalul Cotiugă îl năpădesc pădurile și nesimțirea

Pe lîngă noua molimă covideză, vechea molimă romîneză, gripa porcină politicoidă, continuă să facă ravagii. Cu simptome care de care mai penibile.

Consilierul județean PNL Vasile Cotiugă are o mică psihoză politică liberaloidă, cu un simptom mai special : crede că îl năpădesc pădurile. Simptomul legat de păduri e combinat cu un acces de lingăită acută vizavi de ministrul liberal  cu pricina, vestitul tupeist mînjit Costel Alexe. Căruia subalternul de partid Cotiugă i-a luat apărarea, cu spume, în plin scandal național, legat de masivele tăieri ilegale din pădurile ieșene.

Nu e clar dacă lui Cotiugă i-a intrat o creangă-n ochi, i-au crescut trei fagi în baie ori i s-a revărsat burta peste creier, de se simte năpădit de păduri, în timp ce mai toată lumea normală deplînge defrișarea agresivă a Romîniei.

E clar însă altceva : că profesorul universitar Cotiugă e oleacă agramat, iar propagandistul liberal Cotiugă e oleacă mai nesimțit decît ar fi cazul.

Tovarășe leorbăitor liberal, dacă mai ai coșmaruri.din astea, cu păduri care te năpădesc, și te temi să nu-ți intre vreo creangă undeva, prin somn, soluția e simplă : culcâ-te în pat c-o drujbă alăturea. Și pornește-o de cîteva ori pe noapte, ca să se sparie monștrii ăia de copaci.

E drept, soluția asta nu rezolvâ și problema obrazului gros.Da’ poate nu-i nevoie, nici nu știi cînd îți trebuie o pereche de ciubote, dacă ne năpădesc pădurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here