Omar, romîn de AUR by Georgel Simion, patrioțaș civil

Fiindcă e foarte posibil să nu știți chiar toate veverițele patrioate și toți pîrșii unioniști, cu tricolor pe burtă și-n portofel, iaca, explicațiune : George Simion e un fel de băiat civil ( oficial, cel puțin ), care a primit de la arhanghelii tereștri și epoletați ai națiunii romîneze un ordin de zi & noapte sfînt, ca soarele de pe cer – să bată toba cît mai tare și să bălăngăne talanga ca în galeria lu’ Rapid, pe tema unirii așa-zisei Romînii cu așa-zisa Republica Moldova ( fostă Basarabia ).

Ca să te lămurești cît de civil e acest țipălău patriotoid de calibru redus, e de ajuns să fi observat ce tovarăși politicieni, din partide chipurile inamice, s-au mobilizatără, la Iași, ca să-i ofere sprijin material, deloc ieftin, pentru diverse circării unioniste din dreapta, stînga și subsolul.gîrlei numite Prut. Vorba aia, inamici politici e una, da’ cînd vine ordinul de zi & noapte pe Unitate Militaro-Civilă Unionistă … gata : totul pentru front, totul pentru Victorie ! În fine, mai degrabă pentru Circ Ieftin Troacolor, da’ nu ne mai punem contra pentru atîta lucru, că nu ne-a dat Putin ruble și pentru asta.

Ăl mai celebru & bengos fan & sprijinitor a’ lu’ patrioțică Georgel Simion e însuși ditamaiul primar pesedisto-liberal al Iașului, Miiihaaaai Chiiiiriiicaaa ! Sau ChiricĂ, cum îi zice multă lume de pe la București, Băneasa & Brănești. If iu nău uat ai min & esli vî panimaiete v ciom dela. Nu, n-am zis nica di Chirica și SIE, că asta a zis dictatorul odios Dragnea, deci nu ie dăcît o minciună în falș, un feikniiuz plătit dă Moscova ca să deznigreze patrioții neuro-atlantici.

La ultimele alegeri europarlamentare, tovarășul Chirică l-a susținut oficial pe catindatul Gică Simion, pozîndu-se cu el pentru materialele de propagandă electorală și punîndu-i la dispoziție ( cam ilegal, pare-se ) , un birou din primăria Iașului, pentru un clip video de rîsul conturului. Nici o mirare, deci, că-cu asemenea sprijin Gigel Simion a primit un procent cvasi-microscopic de voturi, făcîndu-se de cacao și el, și sprijinitorul oficial Chirica, și arhanghelii cu epoleți din peșterile patriotice.

Care-i motivul băgării în zeamă a acestui pîrș troacolor ? Nu, n-a unit acu’ un sfert de oră Respublika Malldova cu Rrromînia. Dar are în schimb, la Iași,  o listă de catindați parlamentosani tare nostimă. Iar cel mai tare catindat a’ lu’ Gicuță Simion e, conform birăului electoral de județ, un romîn verde pe nume Omar Awad și nu mai știu cum.

Să fi primit Gică Simion și ordinul unirii Rrromîniei cu Palestina, ori cu Dubaiul …?  Că Emiratele Arabe Unite îs deja unite, parcă. Sau cumva domnul Omar e un patriot romîn mai brunețel din Dorohoi ori Dolhasca, întors dintr-o misiune sub acoperire din Kuweit, iar numele lui de acasă e Neculai Așătrăriței …?

E drept, pe lîngă domnu’ Omar, pe listele Alianței pentru Unirea Romînilor ( AUR ) figurează, ca figurație, și două doamne care sînt, clar, după nume și prenume, daco-gete evidente, cu certificat burebistic indubitabil. Ba chiar și alt fel de certificat, fiindcă par neveste, surori, fiice sau mame ale altor catindați de pe listele AURifere. Lumea ră ar putea zice că Georgel Simion e așa de tare, că oamenii lui tre’ să-și aducâ nevestele pe lista de catindați, fiindcă altcineva nu se încurcă-cu partidul lui de pîrși & veverițe unioniste.

Dar asta e, desigur, dăcît un răutăcism ieftin, plătit de propaganda rusească. Mai plauzibil e că regizorii cu epoleți din spatele vedetuțului unionist Ghiță Simion vor să facă un film patriotico-electoral , un remake de mic litraj – ” Astă seară candidăm în familie „. De la Candida , chestia aia genitală care provoacă mîncărimi inghinale.

Da’, vorba ‘ceea : dacă banii îs de la buget, păcat ar fi să nu-i cheltuiești, indiferent pe ce. Iar dacă bugetul mai e și din ăla, cu perdea …trai, neneacă, pe banii prostimii.

Deci nu vă faceți griji, dormiți liniștiți : Gigel Simion și arhanghelii cu eporcleți veghează pentru voi, la granița de Est. Sau vegetează, da’ nu ne mai punem contra, pentru atîta lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here