O zi dedicată fanilor off-road – Mitsubishi Off-Road Day

Sâmbătă, 7 iunie 2014, platoul Dobrovăţ va constitui locaţia de desfăşurare a unei ample acţiuni Mitsubishi. Pasionaţii de off-road vor avea ocazia să petreacă o zi plină de aventură în cadrul evenimentului Mitsubshi Off-Road Day organizat de Casa Auto Iaşi.

 

 

Modelele care vor putea fi testate în cadrul acestei acţiuni sunt temerarele Mitsubishi 4×4 – ASX, Outlander, Pajero şi L200.

 

Cei ce vor răspunde provocării lansate de organizatori de a conduce pe un traseu accidentat modelele 4×4, vor rămâne cu siguranţă impresionaţi de manevrabilitatea şi performanţele tehnice ale acestor autovehicule de teren. Vor avea alături instructori specializaţi în off-road, care îi vor învăţa să depăşească dificultăţile ivite pe traseul de testare.

 

Cu un design modern şi statură impunătoare, Mitsubishi Pajero şi-a creat un portofoliu impresionant în Raliul Dakar. În acest test extrem, Pajero şi-a demonstrat fiabilitatea extraordinară, demonstrând că este un simbol al categoriei din care face parte. În teren accidentat este incredibil de puternic şi capabil, iar pe drumul asfaltat impresionează prin eleganţă, siguranţă şi spaţiul oferit. Construit în stilul unui off-roader veritabil, Mitsubishi Pajero este în acelaşi timp reflectarea luxului, a puterii, robusteţii şi aventurii.

 

Cărăuşul suprem şi off-roaderul prin excelenţă, Mitsubishi L200 va fi şi el prezent pentru testare. L200 combină capacităţile unui model 4×4 veritabil cu atuurile unui pick-up. Cu un aspect spectaculos, un confort interior demn de un SUV, nivel său de echipare şi performanţele excepţionale fac din acest pick-up un automobil de referinţă. Beneficiind de o capacitate de transport excepţională şi de un habitaclu spaţios şi luxos, Mitsubishi L200 este alegerea perfectă pentru călătorii şi activităţi ce includ nevoia de mobilitate şi capacitate sporită de transport.

 

O ofertă foarte atractivă în segmentul cross-over, Mitsubishi ASX este o alegere ideală pentru un autoturism sigur, cu o poziţie înaltă la condus, dar în același timp, foarte ușor, economic şi cu un stil aparte.

 

Cu o posibilitate de 7 locuri şi cel mai avansat sistem 4×4 electronic, Mitsubishi Outlander ridică la un nivel superior standardul de performanţă, dinamică şi eficienţă ecologică a categoriei SUV. Mitsubishi Outlander se încadrează perfect în categoria SUV-urilor multifuncţionale.

 

Dacă doriţi să participaţi la Mitsubishi Off-Road Day 2014 şi să testaţi modelele prezentate, vă invităm să vă înscrieţi pe facebook Mitsubishi Iaşi, sau la telefon 0721.105.409, e-mail contact@casaautois.ro.

 

 

 

 Contact:                                         

 

Casa Auto Iaşi – Dealer Mitsubishi Motors

 

Şos. Păcurari, nr. 177, tel. 0232.272.333

 

E-mail: contact@casaautois.ro

 

Web: www.mitsubishi-iasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here