O tânără și concubinul ei au obligat două minore de 16 ani să se prostitueze: Pe una dintre ele au violat-o

Un tânăr de 25 de ani și o tânără de 21 de ani sunt acuzați că au obligat două fete de 16 ani să se prostitueze. Mai mult, bărbatul este suspectat că ar fi violat-o pe una dintre minore, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii au făcut miercuri două percheziții domiciliare în București, într-un dosar de act sexual cu un minor, pornografie infantilă și viol.

De asemenea, un bărbat de 25 de ani și o femeie de 21 de ani au fost duși la sediul DIICOT pentru audieri.

Conform polițiștilor, în perioada mai-iulie 2019, cei doi ar fi constrâns două minore, de 16 ani, să practice prostituția, ulterior înregistrând și distribuind imagini cu caracter explicit sexual cu acestea.

„De asemenea, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale prin constrângere cu una dintre minore și ar fi determinat trei martori să declare că minora ar fi întreținut relații sexuale de bună voie”, se arată în comunicat.

Femeia de 21 de ani este bănuită că ar fi postat pe un site anunțuri în care se ofereau serviciile sexuale ale uneia dintre minore.

Procurorii au dispus reținerea femeii și au propus instanței înlocuirea măsurii de control judiciar, sub care se afla bărbatul, cu arestarea preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here