O SEARĂ DE TOAMNĂ CU HOHOTE DE RÂS, LA AMFITEATRUL PALAS

Joi, 19 septembrie 2019, începând cu ora 19:30, porția de râs a iubitorilor de dramaturgie este asigurată cu piesa de teatru „Pijamale”, care se va juca la Amfiteatrul Palas. Comedia este un spectacol susținut de talentații actori ai Ateneului Național din Iași.

Ieșenii sunt așteptați la ultimul spectacol din aceasta stagiune de la Amfiteatrul Palas. Piesa de teatru la care publicul iubitor de cultură este invitat să participe este o comedie franțuzească, de-a dreptul spumoasă. „Pijamale“, de Mawby Green şi Ed Feilbert,are la bază farsa „Moumou“, scrisă în 1944 de Jean de Letraz.

Cu regia semnată Andrei Ciobanu și pusă în scenă de actorii Ateneului Național din Iași, piesa este o țesătură de intrigi, farse, infidelități, decepții și răsturnări de situații. La acestea se mai adaugă promisiuni ce nu pot fi ținute, dar și schimburi deidentitate, momente menite să țină publicul cu sufletul la gură. Ritmul intens și situațiile pline de amuzament vor stârni hohote de râs și vor oferi spectatorilor o doză bună de distracție.

Biletele sunt în valoare de 30 de lei și pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-urile  www.palasmall.ro sau www.iabilet.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

Iubitorii de teatru sunt așteptați să savureze o comediefranțuzească la ceas de seară, la Amfiteatrul Palas!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here