O bătrână de 82 de ani, din Vaslui, a bătut hoțul care intrase peste ea în casă

Un hoț în vârstă de 42 de ani a intrat în casa unei bătrâne de 82 de ani, din localitatea Vutcani, Vaslui, cu gândul să îi fure banii.

Acesta a fost surprins de femeie, care a început să strige la el și să îl bată, astfel că bărbatul a fugit fără să apuce să fure nimic, potrivit Vremea Nouă.

Bărbatul a fost pus sub control judiciar timp de 60 de zile după ce a fost prins de poliție. Acesta era vecin cu bătrâna, iar incidentul a avut loc în noaptea de 28 spre 29 iulie.

„Bărbatul ar fi fost surprins de persoana vătămată, motiv pentru care și-ar fi asigurat scăparea, fără a sustrage bunuri sau valori. Sesizarea a fost primită în data de 29 a.c., la ora 09.05, prin 112, iar ca urmare a activităților specifice desfășurate, în aceeași zi, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii. Față de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a declarat inspectorul Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here