O bandă de hoți care jefuia vilele ieșenilor și-a “încheiat cariera”

Șase tineri din localitatea Rediu, suspectaţi de mai multe furturi din vilele ieşenilor aflate la Miroslava, Valea Lupului şi Rediu, au fost reținuți de poliţişti.

Oamenii legii au găsit la domiciliul unuia dintre tineri numeroase bunuri furate: o motosăpătoare, generatoare de curent electric, o maşină de tuns iarbă, şi undiţe.

„Poliţiştii Secţiei Rurale Leţcani împreună cu cei de la Valea Lupului şi Rediu au efectuat la data de 5 mai o percheziţie la domiciliul unui tânăr din comuna Rediu, bănuit de comiterea împreună cu alte persoane, de infracţiuni de furt. În urma percheziţiei a fost ridicată o motosăpătoare, care ar proveni din comiterea infracţiunii de furt calificat, de pe raza comunei Miroslava. De asemenea, au fost aduşi la audieri alţi cinci tineri, bănuiţi de comiterea în primele trei luni ale acestui an, de cinci infracţiuni de furt. Faptele ar fi fost comise pe raza comunelor Rediu şi Valea Lupului, de unde aceştia au sustras două generatoare de curent electric, şase undiţe, o pompă de apă, un motocultor, un televizor, o maşină de tuns iarbă, aparate electrocasnice, şi altele“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Aproximativ 70% dintre bunurile furate au fost recuperate de către poliţişti, pe parcursul cercetărilor şi înapoiate proprietarilor de drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here