Nu-i o simpla bunaciune, este chiar perfectiune!

Se spune ca perfectiunea nu exista. Asta este cea mai sfruntata minciuna pe care am auzit-o. Perfectiunea exista si se numeste Simona, Andreea Simona. Femeia perfecta s-a nascut la Iasi, in data de 18 martie, zi care, dupa parerea noastra, ar trebui sa fie sarbatoare nationala. Cand a crescut, si a crescut frumos, Simona a trebuit sa mearga la liceu. Ca orice zeitate, are inclinatii artistice, fapt pentru care a urmat cursurile Colegiului National de Arta “Octav Bancila” unde, cel mai probabil, canta la harpa pe un norisor. Dupa liceu a urmat facultatea, unde sigur a frant o caruta de corazon-uri si a asigurat o prezenta de 100% la cursurile pe care le frecventa.

Dupa ce a terminat cu studiile superioare, ea, perfectiunea, a hotarat sa-si ajute semenele. Astfel, zeitatea a devenit make-up artist. Altruista de fel, Simona face din demon, inger. Ei trebuie sa ii multumim atunci cand mergi undeva si e plin de fete frumoase si pe ea trebuie sa o suni a doua zi dimineata, cand frumusetea fetei a ramas pe perna si are nevoie de o “rejuvenare”.

Pe langa chipul angelic s trupul demn de “cover girl” la Maxim, Simona sta bine si la “mansarda”. De unde stim? Am dedus asta din faptul ca Perfectiunea face yoga. Toata lumea stie ca cei ce fac yoga sunt oameni inteligenti, armoniosi, luminosi, fericiti.

Andreea Simona Ungureanu este dovada vie ca o forta divina exista si ne iubeste.

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here