Noaptea, ca idioții

despre dobitocii ăia buni

 

Deci Dragnea ie dă vină. Rusofilu’ dreacu’ care ie iel dă dictator pesedist ! Iel și sinistra lui Veorică, fi-r-ar a’ dracu’ dă analfabetă care ie iea … Pesede, ciumaroși’ ie ! UE pesede !

Cum, nu știați …?! De vină pentru că idioții liberali ai pluton’erului Iohanis au dat la miezu’ nopții, în ultima clipă, legea a’ nouă, cu starea de alertă, sînt Dragnea, Dăncilă și restul pesediștilor, crăpa-r-ar fierea-n ei de putiniști ! Și pentru restu’ bulibășelii de șatră tot ei doi ie vinovați ! Daaa … Dragnea a manevrat din pușcărie, cu niște parapsihologi de la Moscova, kaghebiști, ievident, care-a făcut ei nejte kestii de-a’ lor, de le-a luat mințili la miniștrii liberali și lu’ Iohanis, de-a’ rămas cu capurili goale pe dinăuntru, numa’ cu bulbuci în ele.

Da’ Dăncila, proasta draculu’, a făcut ea niști vrăji, cu ulcica sub pod, vrăji femeiești, de-a’ început alde Gorghia și Turcanca să stuche vorbe mai tîmpite decît Elena lu’ Ceaușescu. Daa, vrăji grele, nasoale … Păi, n-ați văzut ce tîmpenii le ieșea’ pă gură lu’ Gorghia și Turcanca, parcă ierea bete de la spirt …

Rîdem, glumim, da’ scroafa-i moartă-n guvern. Și la președinție. Cînd ditamai turma de bovine liberale nu-i în stare, o lună de zile, să scrie un act pe care l-ar face și un student mai răsărit de la o facultate de drept, a arăta cu degetul la greaua moștenire pesedistă e ca și cum ai purta pamperși, la 45 de ani, fiindcă n-ai instrucțiuni tehnice pentru hîrtia igienică.

Plus restul mizeriei mentale de stat din ultimele luni. Cu toate astea, prostimea progresistă, entelectoală, încă nu vrea să accepte că PSD / PNL / USR / PLM sînt aceeași mizerie. Și că din balegă bovino-liberală nu faci parfum Dior. Și nici măcar îngrășămînt natural, că-i plină de toxine.

Fiți vigilenți, deci, stimați cetățiani pompiari ! Perfidul Dragnea și infama lui Dăncilă au asmuțit un șaman contra iubitului și patriotului arghelean Iohanis. Dobrogea e în pericol ! Noua Zeelandă pîndește după colțul Bosforului ! Malaezia e cu ochii pe Oltenia ! De Utar Pradesh nici nu mai zic, Țăndăreiul e ca și pierdut …

În rest e bine, slabă domnului, a plouat, s-au făcut turcancele cît gardul și-a nimerit orbanul Brăila. Duamni-ajută și pandemie ușoară ! Aaa, și jos Dragnea, fi-r-ar iel dă șobolan !

Lucian Postu

 

Lucian Postu este publicist şi consultant politic, PR & media. A fost corespondent BBC şi Radio Europa Liberă , consultant BBC pentru Republica Moldova şi editorialist al mai multor publicaţii . Foloseşte ortografia recomandată de Institutul de Filologie ” Al. Philippide ” din Iaşi, cu excepția cuvîntului  ” romîn ” și a derivatelor sale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here