Nico are de toate și pe față și pe spate

Crush-ul nostru de săptămâna aceasta este o domnișoară cum rar ți-e dat să vezi pe la noi prin urbe. Nicoleta Chirica sau Nico Nicolle, că așa își zice pe rețelele de socializare, este un make-up artist ieșean care a reușit să rupă inimile bărbaților. Și asta doar din poze! Dacă spunea și vreo două vorbe de duh, se lăsa mai rău. Chiar și cu sinucideri. Arcuită ca o felină, ba pe spate, ba pe burtă, tânăra blondă se joacă cu inimile și imaginația bărbaților mai ceva ca un dresor cu leii. Nu a făcut mama natură ce a reușit să facă un chirurg priceput, ce a lucrat la formele distinsei domnișoare ca un artist aflat în transa inspirației. Ce mai la deal, la vale, Nico are de toate și pe față și pe spate.

Această Marylin Monroe de la Iași a dat peste cap până și Emiratele Arabe, vizita sa în Dubai lăsându-se cu victime chiar și printre șeici, emiri și alți proprietari de cămile ori zăcăminte petrolifere.

Una peste alta, tot mai bine îi ședea la Iași, mai ales că sezonul cald bate la fereastră și un decolteu generos ca al ei nu ar dăuna bulevardului Copou ori teraselor însorite de la Palas.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here