Momentul în care un tânăr se răzbună pe păcănelele care le-au „furat” unor prieteni 10.000 de euro

Un tânăr de 31 de ani din Timiș a fost filmat în timp ce distrugea cu un scaun mai multe păcănele. Potrivit tion.ro, tânărul a vrut să se răzbune după ce prietenii lui ar fi pierdut 10.000 euro la aparate.

Incidentul, surprins de camerele de supraveghere, a avut loc în Topolovățu Mare. Potrivit tion.ro, tânărul l-a bătut inițial pe unul dintre amici, un bărbat de 39 de ani, care a decis însă să nu depună plângere, iar apoi s-a dus la societatea comercială și a început să spargă aparatele cu un scaun.

„La data de 20 mai 2023, în jurul orei 20:50, polițiștii lugojeni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat a distrus aparatele de jocuri de noroc dintr-un local din localitatea Topolovățu Mare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat și depistat în local un bărbat în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei.

La scurt timp, polițiștii au fost sesizați printr-un alt apel 112 că un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost agresat fizic de un alt bărbat, în Topolovățul Mare.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că există legătură între cele două evenimente, bărbatul în vârstă de 39 de ani fiind agresat fizic cu puțin timp înainte de către bărbatul de 31 de ani, în timp ce se aflau în același local”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș pentru tion.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here