Mogoşeşti-Siret : primar, sex, amor, balet

Deci : precum a stabilit instanţa de judecată, primarul liberal din Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu, a făcut sex plătit, în biroul lui din primărie, cu două fete luate cu forţa de la şcoală. Doar ” liberal ” vine de la ” libertate ” ( nuuu … ? ), deci omu’ era liber să facă ce vrea el, mai ales în biroul lui de primar.

De ce-or fi crezînd unii că asta ar fi vreo mare nenorocire, nu prea e clar, de vreme ce sătenii conduşi de primarul Burnariu i-au luat apărarea, în grup organizat. Iar soţia iubitorului de sex cu minore forţate pare să-l iubească-ca pe ochii din cap, sau pe unde-or mai fi ei la asemenea lighioane.

Dacă nu credeţi în intensitatea amorului conjugal manifestat de duamna Mihaela B., vă puteţi convinge de ea văzînd pozele cu cei doi porumbei, plus mesajul de iubire plasat public, la vedere, ca să moară dujmanii de ciudă, că n-au valuarea lui.

Bravo, duamna primăreasă ! În spatele unui bărbat adevărat, care face la birou sex plătit cu minore, stă mereu o femeie fărà prejudecăţi. Apropo, la următorul astfel de episod aţi putea participa live, încurajîndu-l pe dom’ primar, dîndu-i sfaturi tehnice şi revigorîndu-l cu cîte o bere rece.

Dacă mai faceţi şi o transmisiune live pe Facebook, succesul e garantat, realegerea următoare e floare la ureche, iar banii din reclame or să curgă gîrlă. Succes ! Şi nu uitaţi : familia e celula de bază a societăţii. Chiar dacă, în cazul ăsta, celula ar trebui să fie baza familială a lu’ dom’ primar.

Înconjurat de dragostea fierbinte a colegilor de celulă, desigur.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here