Modul șocant în care un interlop din Constanța îi trata pe cei care îi datorau bani: „Sună-mă să vezi ce bătaie îi dau lui tac-tu”

Un interlop din Constanța își constrângea victimele într-un mod șocant. Bărbatul apela la toate motivele posibile pentru a-și recupera banii și nu-i păsa de faptul că, uneori, familiile victimelor nu aveau niciun amestec în datoriile pe care acestea le făceau.

Un cămătar din Constanța a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare, pentru șantaj. Potrivit informațiilor oferite de adevarul.ro, bărbatul s-a revoltat atunci când a aflat că un datornic nu are de unde să-i restituie banii pe care i-a împrumutat de la el, așa că a mers acasă la părinții lui, după care l-a sunat pe acesta și i-a spus că dacă nu îi înapoiază suma, îi va bate pe părinții săi.

Conversație șocantă între cămătar și datornic

Fără să îi pese de faptul că bătrânii nu aveau niciun amestec, interlopul a purtat o discuție halucinantă la telefon cu datornicul.

Cămătar: … Tu n-auzi că nu rămâne aşa, îi iau pe ăştia, nu ştiu ce faci, de unde faci rost de banii ăia.

Victimă: N-au bă ăia, sunt vai de capul lor, ce treabă au, eu nu am legătură cu ai mei, eu nu vorbesc cu ai mei, că ai mei nu au bani, sunt vai de capul lor. Hai, mă, lasă-mă cu vrăjeala asta, … tu n-auzi că sunt la tine. Am înţeles că eşti acolo … n-au de unde să-ţi dea ăia banii.

Cămătar: Nu mă interesează, să-şi vândă un rinichi, să-şi vândă ceva. Eu nu sunt în ţară, bă. Ce să rezolvi, tu n-auzi că sunt la tine acasă… stai aşa, că mă duc la mă-ta…Nu mă interesează, mă, dacă eu nu am banii în juma de oră… dacă nu, vă omor, stai aşa. Lasă-i bă, Luci, pe ăia că nu au săracii nicio vină, mai cheamă poliţia, mai intrăm în alte căcaturi.
N-auzi, mă, că sunt aicea la tine, nebunule? Sună-mă pe WhatsApp cu cameră, să vezi (…) ce bătaie-i dau lui tac-tu.

Pentru fapta sa, cămătarul din Constanța a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here