Modernizarea bulevardului Stefan cel Mare a incins spiritele in plenul CL

Bulevardul Stefan cel Mare continua sa provoace nemultumiri in randul consilierilor locali din opozitie, dar si sa incite spiritele in plenul Consilierului Locali. Gabriel Grigore a vrut sa stie cine a proiectat bulevardul Stefan cel Mare si cine a avut ideea taierii teilor si plantarea salcamilor japonezi. Pe de alta parte, Anca Preda dec la PPDD a vrut sa stie cum a fost valorificat materialul lemnos provenit din taierea teilor.

Modul in care arata in acest moment bulevardul Stefan cel Mare a starnit numeroase replici acide, atat din partea societatii civile, cat si din partea politicienilor din opozitie. In sedinta de Consiliu Local de marti, subiectul a fost readus in discutie. Trei consilieri au punctat trei probleme actuale. Este vorba despre doi alesi locali de la PPDD, si unul de la PDL.

Modernizarea bulevardului Stefan cel Mare nu este finalizata. Peisagistii si arhitectii continua sa ii schimbe fata infrumusetandu-l. Primarul Gheorghe Nichita le transmite iesenilor ca abia in iunie vor putea vedea exact in ce consta aceasta modernizare si cum a fost facuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here