Mii de oameni s-au ingramadit sa-l pupe pe mitropolitul din Muntenegru, mort de COVID-19

Mitropolitul Bisericii Ortodoxe Sarbe din Muntenegru, Amfiloohije Radovic, a fost inmormantat duminica, 1 noiembrie, la Catedrala „Invierea Domnului”, din Podgorita. Sicriul a fost deschis, in ciuda avertismentelor medicilor, iar oamenii au pupat mitropolitul dus pe ultimul drum.

Au participat mii se persoane, care nu au respectat regulile de preventive. Au stat inghesuiti, l-au pupat pe fostul mitropolit pe maini si pe frunte, cu toate ca a murit infectat cu COVID-19, iar multi nu au purtat masca de protectie, potrivit stirileprotv.ro.

Sicriul a fost deschis, in ciuda avertismentelor medicilor, iar oamenii i-au pupat trupul neinsufletit, desi acesta a murit dupa ce a contractat noul coronavirus. Nimeni nu a respectat nicio regula de preventie in pandemie. Oamenii au stat unul langa altul pe tot parcursul evenimentului si l-au pupat pe fostul mitropolit pe maini si frunte, conform imaginilor surprinse de agentiile de presa. De asemenea, foarte multe persoane nu au purtat masca de protectie.

Amfilohije a aparut frecvent in public fara sa poarte masca, inca de la inceputul pandemiei de COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here