Migrația parlamentarilor PP-DD către PSD continuă. Deputatul Radu Popa a devenit consilierul lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că deputatul PP-DD Radu Popa s-a înscris în PSD şi va activa ca şi consilier al său, liderul social-democrat arătând că vor mai exista şi alţi parlamentari PP-DD care vor veni către PSD.

 

Întrebat dacă deputatul PP-DD Radu Popa s-a înscris în PSD şi va fi consilierul său, Ponta a răspuns afirmativ: „Da. Sunt mulţi parlamentari de la PP-DD care s-au înscris în grupul parlamentar PSD şi vor mai fi şi alţii”.

Radu Popa a intrat în Parlament pe listele PP-DD şi a fost lider de grup în Camera Deputaţilor până în luna mai, când a fost exclus pe motiv că ar fi negociat în interes personal cu PSD.

De asemenea, deputatul Ion Melinte a anunţat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că a demisionat din PP-DD şi a intrat în PSD.

Melinte, care este deputat de Bacău şi membru în Comisia de agricultură a Camerei Deputaţilor, a spus că va activa în grupul parlamentar al PSD.

Recent, senatorul PP-DD Iulian Cristache s-a înscris în UNPR, el urmând să activeze, pe viitor, în cadrul grupului parlamentar al PSD.

Şi fostul lider de grup al senatorilor PP-DD Tudor Barbu a părăsit în luna iunie partidul pe listele căruia a fost ales, înscriindu-se în PC.

 

 

(Sursa: ziare.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here