Marș cu mii de persoane organizat de AUR la Iași, de Ziua Unirii Principatelor- FOTO

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat un marș cu peste 4.000 de persoane În Iași, de Ziua Unirii Principatelor Române. Partidul condus de George Simion a organizat și anul acesta la Iași, cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Marșul Unirii pe străzile capitalei Moldovei. Peste 4000 de persoane au participat la marșul organizat de AUR, care a pornit din Piața Unirii și s-a oprit în fața Palatului Culturii din Iași.
Pe traseu, participanții la Marșul Unirii au scandat ca România să nu aibă graniță la Prut și pentru ca România să fie o țară suverană.
Programul AUR la Iași dedicat zilei Unirii Principatelor Române a început prin conferința „Suveranitate națională 1859 – 2024. Arc peste timp”, după care, după hora unirii organizată în Piața Unirii din Iași, s-a pornit în Marșul Unirii.
George Simion anunțase încă de la conferința dedicată celebrării a 165 de ani de la Unirea Principatelor că AUR nu va participa la „bâlciul lor, nu participăm la înscenările lor. Noi suntem AUR și avem altă țintă decât Iohannis și Ciucă”.
„Astăzi o să îi scutim pe acești guvernatori, pe acești administratori slabi, pe acești conducători vremelnici ai României, de prezența noastră. Să se huiduie ei între ei, să facă bâlci, să facă ce vor ei – ei între ei”, a spus liderul AUR.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here