Marius Bodea (USR): Să facem din ziua de duminică una de neuitat. Ziua în care România s-a schimbat!

„Duminică, ieșim la vot. Și, peste ani, vom spune că a fost acea duminică de 6 Decembrie când România s-a schimbat.

A fost schimbată o gașcă de hoți și baroni cu oameni onești și pricepuți. A fost schimbată hoția cu competența. Lăcomia cu inteligența. Minciuna cu bunul simț.

Alianța USR PLUS a fost cea mai atacată forță politică în această campanie electorală pentru că le stârnește frică partidelor vechi, care nu pot renunța la metehnele lor. Vor în continuare să-și pună neamurile și pilele în funcții înalte, plătite din banii noștri de taxe și impozite. Vor în continuare pensii speciale, vor privilegii, vor o Justiție care să nu le deranjeze furtul din banul public.

USR PLUS a spus STOP tuturor metehnelor care ne-au îngenuncheat ca nație în ultimii 30 de ani. Anii aceștia ne-au fost furați din viață și nu mai avem timp, nici măcar alți patru ani, de irosit.

Din acest motiv, a ieși la vot pe 6 Decembrie și a da un vot pentru USR PLUS este o necesitate, deci mai mult decât o chestiune de alegere. Fără un vot ferm dat meritocrației, stopării risipei din bani publici și distrugerii rețelelor subterane și la vedere de interese nu vom avea nici autostrăzi, nici salarii mai mari, nici dezvoltare, nici sisteme de sănătate sau educație performante.

USR PLUS este mai mult decât un partid politic, este o mișcare socială pornită de cei care nu mai suportă ca lucrurile să se facă la fel ca până acum. Orice schimbare radicală de paradigmă sperie și întâlnește rezistență. 

Pentru ca noi să nu reușim, am fost catalogați în toate felurile posibile și ni s-au aruncat în cârcă toate relele pământului. Desigur, minciuni. Dar de unde atâta îndârjire? E simplu: pentru a îndepărta cetățeanul onest de la urne, pentru a arăta că „toți sunt la fel“. Pentru a produce lehamite. Ei bine, nu, nu suntem toți la fel!

Recunosc în linșajul continuu la care a fost supusă Alianța USR PLUS tratamentul de care am beneficiat eu, în ultimii cinci ani de zile, aici, la Iași. Zi de zi, sunt cea mai atacată persoană publică din Iași.

Cu cât am încercat să-i ajut mai mult pe ieșeni și să mă duc în cartiere, „la firul ierbii“, acolo unde trăiesc oamenii, cu atât am fost mai tare linșat de presa de șantaj sau prin obscure pagini de Facebook de pe care s-au aruncat bani cu nemiluita pentru sponsorizări. Toate campaniile furibunde împotriva mea au avut două motivații clare: primul, de a mă descuraja să continui, și al doilea, de pură ură pentru că refuzam să intru în combinațiile lor. În loc să fiu printre ei și să mă îmbogățesc alături de ei, le arătam cu degetul hoțiile și ilegalitățile.

Singura explicație pentru care nu au putut nici să mă cumpere și nici să mă sperie este acesta: nu au avut ce schelet să-mi găsească în dulap. În lipsa unor fapte pe care să mi le impute, au început să fabrice minciuni. La o scară mare, asta s-a întâmplat la nivel național în cadrul campaniei furibunde de îndepărtare a electoratului de USR PLUS.

Politica este o muncă de echipă și, mai presus de orice, este despre oameni. Toată lupta mea din ultimii patru ani a fost în slujba ieșenilor și întreaga mea energie a fost dedicată unui singur scop: să combat nedreptatea strigătoare la cer care li s-a făcut și continuă să li se facă prea multor semeni.

Ceea ce ne unește în USR PLUS sunt principiile de la care nu ne abatem: corectitudine, cinste și un nivel de competență profesională spre care tindem tot timpul. Nu ne este rușine să recunoaștem atunci când greșim și nu ne este rușine să întrebăm atunci când nu știm.

Vă garantăm un singur lucru. Vom continua să ne punem în slujba ieșenilor urmând întocmai acest spirit din Parlamentul României.

Haideți să facem din ziua de duminică una de neuitat. Să votăm USR PLUS, să votăm O Românie fără hoție“!

Marius BODEA
Candidat USR PLUS Iași pentru Senatul României
Deputat USR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here