Marius Bodea: „Am votat pentru încuviințarea urmăririi penale a deputatului Nicolae Bănicioiu”

Deputatul Marius Bodea a postat un mesaj pe pagina sa de facebook in care a anuntat ca a votat pentru incuviintarea urmaririi penale a deputatului Nicolae Banicioiu:

„Am votat, desigur, pentru încuviințarea urmăririi penale a deputatului Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății în Guvernarea Ponta. În mod simbolic, suntem în preajma comemorării tragediei de la Colectiv, de la care au trecut, deja, 5 ani…

Justiția se face doar de către procurori și judecători. În nici un caz în Parlament! În vreme ce prezumția de nevinovăție acționează întotdeauna, de prea multe ori parlamentarii s-au făcut scut în fața unor colegi cu probleme penale și i-au salvat de la anchete.

În toți acești ani am luptat împotriva amestecului politicului în Justiție și împotriva masacrării Legilor Justiției de către Dragnea, Iordache, Nicolicea, Șerban Nicolae și toată gașca sinistră de interese din jurul PSD.

După 6 Decembrie avem șansa unui Parlament nou, unul în care Alianța USR PLUS să aibă un cuvânt puternic de spus la votarea fiecărei legi. Parlamentarii USR PLUS pun mai presus de orice cinstea, competența și dreptatea.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here