Maricel Popa: PNL va arunca România în cea mai severă criză politică și economică din istorie!

Președintele PSD Iași sancționează actuala guvernare pentru modul în care gestionează situația economică și politică a țării.

“PNL a făcut tot ce s-a putut pentru a prelua puterea. Acum, când guvernează România vor să își doboare propriul guvern. În spatele unor lozinci mediatice și a discursului anti-PSD, nu se regăsește un adevărat proiect de țară sau un program viabil de guvernare. După ce au unit șase partide pentru a da jos guvernul PSD, acum propun doborârea propriului guvern pentru a avea alegeri anticipate. PNL pune la cale cea mai mare înșelătorie din ultimii 30 de ani. Anticipatele nu sunt despre PSD. Anticipatele înseamnă că nimeni în România nu va mai avea garanția că pensiile și salariile vor fi mărite la 1 septembrie sau că alocațiile vor mai fi mărite vreodată.” a declarat Maricel Popa.

Totodată, președintele PSD Iași consideră că guvernul nu este interesat de români, ci doar de propriile interese.

“În loc să discutăm despre proiecte în comunități, despre noi investiții, asistăm la un circ ieftin de negociere politică între taberele care formează actuala putere. PSD a câștigat guvernarea prin alegeri, nu prin jocuri de culise. Românii au votat un program de guvernare. Au fost rezultate. România a fost pe locul doi în Europa la creștere economică. PSD a dublat salariul minim, a crescut pensii și a inițiat programe importante de susținere a mediului de afaceri, dar și pentru tineri (StartUp Nation, Prima casă). Dacă vor continua cu același mod de conducere nedemocratic, doar prin asumarea răspunderii, PNL va arunca România în cea mai severă criză politică și economică din istorie” a mai punctat Maricel Popa.

Biroul de presă al PSD Iași

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here