Maricel Popa: Combatem pandemia de Covid-19 cu cea mai nouă aparatură medicală!

Presedintele CJ a anuntat astazi ca a achzitionat un un echipament complet de colectare plasmă ce va permite tratarea bolnavilor de coronavirus prin proceduri similare cu cele din China, SUA, Israel, Italia, Germania, Franța, Coreea de Sud, Elveția sau Marea Britanie:

“Trăim vremuri grele în care ne luptăm cu un dușman nevăzut ce a îndoliat lumea și a ajuns și în țara noastră. În acest război pentru viață, în prima linie sunt cadrele medicale și reprezentanții spitalelor, cu toții dovedind în ultima perioadă devotament pentru meserie, mult curaj și nemărginită iubire pentru semeni. Alături de acești eroi suntem și noi, autoritățile, sprijinindu-i și asigurându-le necesarul de aparatură pentru a putea duce lupta cu Covid- 19.

Astfel, sunt deosebit de bucuros să vă anunț că, în această săptămână, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase va ajunge un echipament complet de colectare plasmă ce va permite tratarea bolnavilor de coronavirus prin proceduri similare cu cele din China, SUA, Israel, Italia, Germania, Franța, Coreea de Sud, Elveția, Marea Britanie etc.

Practic, noul aparat va face posibilă extragerea anticorpilor de la un pacient bolnav, care manifestă o formă ușoară sau medie a bolii, și transferarea acestora la pacienții în stare gravă care nu mai au puterea de a lupta cu noul virus.

Mulțumesc personalului din unitățile medicale, dar și oamenilor inimoși care sprijină demersurile noastre în lupta pe care o ducem cu Covid-19!”

Împreună, uniți, vom câștiga bătălia cu inamicul nevăzut! Până atunci: #staiîncasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here