Maricel Popa are încredere în Nichita pentru că… “va sufla și în iaurt”

Oameni politici din toate taberele au sărit în capul președintelui Consiliului Județan, Maricel Popa, după ce acesta a luat hotărârea de a-l angaja pe fostul primar, Gheorghe Nichita, în calitatea de consilier al său.

Primarul Chirica a așteptat o zi de la numire și a ieșit, la rândul său, la atac.

„Nici nu mai pot fi surprins de deciziile domnului Popa în momentul de faţă. Dumnealui îşi asumă aceste decizii, ca şi consecinţele lor, pe tot parcursul carierei lui politice. Îmi este greu să spun, dar există această posibilitate, ca această numire să afecteze imaginea, nu cred că neapărat a partidului, cât a instituţiei CJ“, a spus Chirica.

În replică, preşedintele CJ a precizat că singurul motiv al numirii lui Nichita este reprezentat de experienţa sa în administraţia publică.

„Este un specialist. A lucrat în adminis­tra­ţie 30 de ani, a gestionat nume­roase proiecte. La CJ avem multe proiecte întârziate, nu avem mulţi specialişti, iar cei câţiva existenţi sunt supraîncărcaţi. Am nevoie de un om care să facă legătura cu Bucureştiul. Nu sunt mulţi cei care să ştie la ce uşă să meargă. Orice s-ar spune despre Nichita, după ce Simirad a îngropat ora­şul, el l-a dezvoltat“, a spus Popa.

Maricel Popa a precoizat că Nichita nu va avea atribuţii executive, ci doar de coordonare a echipelor de implementare a proiectelor CJ şi de asi­gurare a legăturii cu executivul in­stituţiei.

„Nu semnează nimic, nu decide nimic. E doar consilier. E o­mul care îi adună pe toţi la o ma­să şi discută cu ei. Eu nu pot să fac una, două, naveta la Bucu­reşti. Interpretările politice nici nu merită să le comentez. Nu am discutat cu Nichita de vreo reîn­toarcere în PSD, cu atât mai puţin de funcţii“, a precizat Popa.

În ceea ce privește problemele penale ale fostului primar, șeful CJ a dat un răspuns cel puțin hilar: „Cine se frige cu lapte, suflă şi-n iaurt“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here