Maria cu ochi de felină face din beznă lumină

Vedeta incontestabilă din această săptămână a rubricii  este ieșeanca Maria Dumitriu, un reputat Make-up Artist în cadrul cunoscutului salon de înfrumusețare și coafură Maviov. De-a lungul activității sale, tânăra cu ochi de felină, a participat, alături de o echipă de profesioniști autentici în domeniul artei și înfrumusețării corporale, la mai multe ședințe de Photoshooting, Maria având atât calitatea de model cât și aceea de artist profesionist de make-up și body-painting.

Din echipa frumoasei Maria au mai făcut parte cunoscutul fotograf  Codrin Serghei dar și Hairstyling Ovidiu Cristea, creațiile acestora din urmă fiind foarte bine întâmpinate de publicul cunoscător în domeniu, dar de artiștii profesioniști și nu numai. Mai mult, Maria a participat ca model și a realizat personal diferite lucrări de make-up și body-painting în cadrul unor prezentări de coafuri-mirese, toate purtând marca Maviov, punându-și din plin amprenta asupra unor ținute ce au impresionat prin eleganță și feminitate.

Impresionată de prințesa Diana

Din poziția sa de lector-coordonator Make-up Artist la Maviov, Maria se ocupă și de organizarea și predarea unui curs de bază în cadrul școlii de make-up de la salonul unde își desfășoară cu succes activitatea. La o simplă accesare a paginii sale de socializare se observă că frumoasa de la Maviov are în lista sa de cunoștințe și prieteni, peste 1.000 de persoane, mulți dintre aceștia fiind clienți care au apelat anterior la serviciile sale de make-up ori body-painting. Printre oamenii celebri pe care Maria ar dori să-i cunoască la un moment dat, sau îi respectă cel mai mult, la loc de cinste se regăsesc Prințesa inimilor Diana dar și celebrul actor britanic Jason Statham, un dur care a jucat în nenumărate filme de acțiune. La rubrica cărți, scriitori și opere celebre, frumoasa de la Maviov iubește cel mai mult un citat celebru al sciitorului rus Lev Tolstoi, din cartea acestuia, Război și Pace: “Nu frumusețea ne face să iubim, iubirea ne face să vedem frumusețea”. Se pare cpă, acest gând i se potrivește de minune talentatului Make-up Artist, de la Maviov, Maria Dumitriu.

Nicu SAMSON

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here