Managerul spitalului COVID din Timisoara: „Este foarte clar ca valul trei va veni si peste noi. Ne este foarte clar ca vor fi tulpini noi”

Doctorul Cristian Oancea, manager al Spitalului de Boli infectioase „Victor Babes” din Timisoara sustine ca noile tulpini deja aparute in alte state isi vor face aparitia si in Romania.

„Ganditi-va ca noile tulpini sunt deja in Australia, Europa si noi, ca tara, avem cel mai mare flux migrational din Europa. Deci, este foarte clar ca valul 3 va veni si peste noi, ne este foarte clar ca vor fi tulpini noi, cu o mai mare agresivitate de transmitere intracomunitar, tocmai de aceasta mergem pe insistenta pe vaccinare, pentru ca este singura arma eficienta in a mai domoli acest val si, de ce nu, sa-l si oprim”, a declarat medicul Cristian Oancea la Digi24.

Medicul a transmis un mesaj de incredere in vaccin si subliniaza ca personal s-a vaccinat, desi are alergii multiple, si cu toate acestea, n-a avut nici cea mai mica problema.

„Eu sunt o persoana, un astmatic, un alergic, de mic, de la varsta frageda, de la 4-5 ani, si am alergii multiple si incrucisate si cu toate astea, m-am vaccinat si n-am dezvoltat niciun efect advers. Am avut alti colegi cu alte comorbiditati, care la fel, s-au vaccinat si n-au avut nici cea mai mica problema”, a mai spus medicul Cristian Oancea, la Digi 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here