Magazinul Altex din Pașcani a fost spart. Hoții purtau cagule

Magazinul Altex de pe Esplanada din zona vale a fost spart, noaptea trecută. Hoții, doi la număr, cu fețele acoperite cu cagule, au spart un geam, unul a intrat în magazin, iar celălalt a stat afară. A reușit să ia patru telefoane mobile și două ceasuri, prejudiciul fiind de aproximativ 15.000 lei. Spargerea a fost făcută în jurul orei 1.30.Polițiștii sosiți la fața locului au început cercetările și au deschis un dosar penal, pentru a-i identifica pe autori.

”Aseară, în jurul orei 01.30, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că, dintr-o societate comercială, din municipiul Pașcani, au fost sustrase mai multe bunuri. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 19-20 martie , persoane necunoscute ar fi pătruns în societatea comercială, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 15.000 de lei.”, ne-a precizat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliție Județean Iași.

Există un cerc de suspecți, iar imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă au fost preluate de polițiști în vederea cercetării.
Sursa: newspascani.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here