Lovitura pentru Mafia Imobiliară. Judecătorii anulează autorizația de la Familial

Tribunalul Iasi a decis astazi anularea autorizatiei de construire a restaurantului Familial din Alexandru cel Bun.

Primăria Iași a autorizat clădirea mastodont din Alexandru cel Bun cu locuri de parcare care, în acte, figurau în curtea Bisericii Sf. Nectarie. Construcția a fost ridicată la o distanță de doar doi metri față de un bloc de locuințe, iar intervențiile la structura de rezistență au fost realizate fără acordul vecinilor.

Cu o autorizație aparent banală pentru „amplasare firmă luminoasă și extindere spațiu comercial”, omul de afaceri Ciprian Hitruc a construit de fapt un bloc pe amplasamentul Restaurantului Familial din Alexandru cel Bun. Ilegal,a ridicat și un etaj în plus.
In urma articolului publicat de 7IAȘI în care au fost prezentate inadvertențele din documentele emise de Primăria Iași pentru autorizarea construcției, Prefectura a contestat in instanta autorizatia emisa pentru Familial.

Solutia pe scurt:
Admite cererea formulată de reclamantul Prefectul Judeţului Iaşi, în contradictoriu cu pârâtii Primarul municipiului Iaşi si Hitruc Sebastian Corneliu.

Constata nulitatea absoluta a Autorizaţiei de construire nr. 1297/30.10.2019 pentru executarea lucrărilor de „Amplasare firmă luminoasă şi extindere spaţiu comercial existent pe teren proprietate conform PUZ aprobat prin H.C.L. nr. 222/30.05.2018” emisa de Primarul municipiului Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here