LISTA NEAGRĂ a Elenei UDREA. Oameni care i-au cerut bani: Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea și Oreste Teodorescu

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri seară, că nu a fost întrebată nimic timp de patru ani de procurori în dosarul Gala Bute și că va susține o intervenție în fața plenului Parlamentului unde va spune „ce știe” și că va trimite o declarație tuturor ambasadelor. Udrea a spus că va face mai multe dezvăluiri în legătură cu mai multe persoane care i-au cerut bani.

 

Printre numele vehiculate se numără Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea și Oreste Teodorescu.

 

„Voi spune tot ce știu despre acești oameni care mi-au cerut bani”, a declarat Udrea  pentru postul B1 Tv.

 

 

„Încă mai am timp să spun ce știu. Voi face o declarație pe care o voi trimite tuturor ambasadelor, ca să știe ce se întâmplă în România. Indiferent dacă Udrea a greșit sau nu, este vorba de lupta mea contra generalului Coldea”, a adăugat aceasta.

 

„Într-un dosar în care nu am fost chemată 4 ani și eu nu știu care să fie acuzațiile. O firmă ar fi sponsorizat această Gală la cererea celor din Minister. Nu m-a întrebat nimeni dacă am vorbit așa ceva cu patronii firmei. Nu e că am luat eu bani sau cineva din minister” a mai spus deputatul.

 

Deputatul a spus că declarații în Plenul Parlamentului pentru a demasca mai multe personaje cheie din dosarul său, după ce procurorii DNA au cerut arestarea sa preventivă.

 

(Sursa: b1.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here