L-au exclus de nu l-au exclus! Consilierul „jihadist” din Suceava, cel mai activ liberal din CL

La o săptămână după ce PNL a anunţat că îl exclude din partid pe consilierul local care s-a fotografiat simulând o decapitare în stil ISIS, Mihai Bogdan Bicsi nu doar că nu a fost exclus din partid ci a şi reprezentat PNL la ultima şedinţă a Consiliului Local Suceava.

 

„Voi propune excluderea lui din partid. Eu şi organizaţia PNL Suceava dezaprobăm şi ne delimităm de acest gest reprobabil şi regretabil”, a declarat în urmă cu o săptămână preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, făcând referire la Mihai Bogdan Bicsi, consilier local PNL fotografiat în timp ce simula o decapitare în stil ISIS.

 

Excluderea lui Mihai Bogdan Bicsi a fost anunţată şi printr-un comunicat de presă al PNL, amintește „Adevărul”.

„Partidul National Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare. Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea şedinţă a filialei. PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente şi atitudini”, se arată în comunicatul PNL din 21 iulie 2016.

 

Foto: Adevarul

Excluderea consilierului a rămas însă doar în stadiu de declaraţii de presă. La o săptămână de la aceste declaraţii, Mihai Bogdan Bicsi a participat la şedinţa Consiliului Local Suceava, unde a reprezentat Partidul Naţional Liberal şi a luat loc în mijlocul grupului consilierilor PNL.

 

Dacă ar fi fost exclus din partid, conform legislaţiei Mihai Bogdan Bicsi şi-ar fi pierdut automat funcţia de consilier local.

 

Mihai Bogdan Bicsi, consilier local şi fost viceprimar al municipiului Suceava, a apărut într-o fotografie publicată pe Facebook simulând o execuţie în stilul ISIS. Bărbatul ţine în mână o drujbă îndreptată spre gâtul unei persoane aflate în genunchi, legate cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean.

 

Într-o altă fotografie realizată la aceeaşi petrecere, Mihai Bogdan Bicsi apare evocând secera şi ciocanul, simbol al regimului comunist.

 

(Sursa: adevarul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here