L-AŢI VĂZUT?

Poliţiştii ieşeni caută un tânăr care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţininformaţii care ajute la găsirea tânărului suntrugate anunţe cea mai apropiată unitate de poliţiesau sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul , la data de 14 septembrie a.c., ZAMFIR ŞTEFAN VLADde 23 de ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Iaşi şi nu a mai revenit.

Semnalmentele tânărului: înălţime 1,80 m, greutate 65 de kilograme, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, barbătunsă scurt. Acesta are ambele braţe tatuate şi un tatuajpe gamba dreaptă.

La data plecării tânărul era îmbrăcat cu pantaloni scurţide culoare verde închis şi tricou de culoare gri, avândasupra sa un rucsac albastru şi o geantă verde, de dimensiuni mici.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate apeleze serviciul unicde urgenţă 112 sau se adreseze celei mai apropiateunităţi de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here