Ipocrit! Șeful PNL Iași a votat pentru alianță cu PSD la două zile după ce scria pe facebook „trebuie să continuăm cu USR”

Deputatul Alexandru Muraru a votat pentru intrarea la guvernare alături de PSD, anunță presa centrală @ Cu trei zile în urmă acesta scria pe facebook că: „varianta cu PSD nu este bună” și că „trebuie să continuăm cu USR”

Președintele PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru, a votat luni seară în cadrul ședinței BPN pentru guvernare alături de PSD, anunță presa centrală.

Votul acestuia vine la două zile după ce, într-o postare pe facebook susținea refacerea alianței cu USR pentru formarea unui nou Guvern. Muraru spunea că „varianta cu PSD nu este bună” și că „trebuie să continuăm cu USR”.

Șeful PNL Iași nu a motivat de ce s-a răzgândit și nu a răspuns la apelurile repetate ale 7IAȘI, care a încercat să obțină de la acesta un punct de vedere.

Pe de altă parte, președintele organizației municipale a PNL, Marius Dangă, a explicat faptul că la nivel local, filiala a decis să-l mandateze pe Alexandru Muraru să voteze pentru un Guvern cu premier liberal, lăsând la latitudinea acestuia să aleagă între PSD și USR.

„Noi am prezentat domnului președinte Alexandru Muraru argumentele pro și contra și i-am lăsat libertatea de a decide în funcție de cum decurg discuțiile în biroul politic național”, a spus Dangă.

Sâmbătă, Muraru înfiera PSD și cerea alianță cu USR

Redăm în rândurile de mai jos textul integral postat de Alexandru Muraru pe facebook în data de 6 noiembrie:

„Nu spun de ce varianta cu PSD nu este bună. Istoria ne-a demonstrat asta.

Astăzi, suntem într-un moment în care trebuie să cântărim bine direcția în care mergem.

Negocierile cu partidele democratice sunt un lucru firesc, dar ele trebuie să aibă loc într-un mediu în care condiționările absurde nu încap.

În politica, trebuie să luăm în considerare mereu ce e bine pentru țară şi nu să plătim polițe.

De aceea, consider că trebuie să continuăm cu USR, pentru că prima opțiune a noastră, a Partidului Național Liberal trebuie să fie refacerea coaliției de centru-dreapta.”

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here