Iorga s-ar lăsa de carte pentru blonda de la Arte

Frumoasa de săptămâna aceasta se numește Adriana Iorga, are 25 de anișori și este ieșeancă get-beget. Adriana a absolvit cursurile Colegiului Național de Artă “Octav Băncilă”, apoi a studiat “feșăn dizain” la Universitatea Națională de Arte “George Enescu”. Hărnicuță din fire, frumoasa domnișoară Iorga s-a angajat încă de pe vremea studenției. A început ca operator call center la XL World, apoi asistent vânzări la Bershka, apoi la Koton, Guess, iar în prezent este tattoo artist și “owner” la Blondrienne, acesta din urmă fiind un blog.

Ca mai toate bloggerițele noastre, Adriana împărtășește celor ce o urmăresc experiențe din vacanțe și alte activități, pentru a oferi un strop de inspirație, de motivație de a crea, zice frumoasa noastră.

Adriana spune despre ea că este iubitoare, are un suflet sălbatic, o minte nebunatică, o față frumoasă și că este o ființă pasională. Noi o credem pe cuvânt!

Sexoasa cu părul colorat are mii de urmăritori pe platformele de socializare, urmăritori ce o asaltează cu aprecieri și comentarii. Flăcăii ce încearcă să intre în grațiile artistei n-au nicio șansă, pentru că mândra este luată, cu acte, încă de anul trecut, de către un chipeș domn de prin Neamț.

Andrei VILICHE

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here