Iohanis, un dobitoc PRM-ist jegos

despre puroiul funaro-vadimist cu fundă PNL-istă

 

Turmele inteligente de proști spălați pe creier, care au votat de două ori cu actualul președinte, ca să scape de ” ciuma roșie ” pesedistă, au primit încă o oglindă în care să-și vadă tîmpenia cronică : rîgîitura jegos-naționalistă scuipată de marele european Iohanis, care ne-a anunțat, în cel mai clar stil al tribunilor Funar & V. C. Tudor, că ungurii vor să ne ia Ardealul.

La arme, deci ! Sau măcar cîte un pumn în bot lu’ alde Ianoș și Iștvan, fi-r-ar mama lor az’ și mîine de bozgori cu carnea sub șa !

Nu, dulapul idiot de la Cotroceni nu merită demult scrierea corectă a numelui său. Poate ați uitat, dar acest dobitoc constipat, care acum apără Arghealu’ de bozgori, ne povestea anul trecut despre două popoare : cel romîn și cel moldovenesc. Iar turmele de ‘telectoali rafinați și cretini ne explicau, doct și scremut, că n-am înțeles noi, ăștia plătiți de Putin, ce-a vrut să zică retardatul moral din fruntea statului. Acum, după această vomă prezidențială cu duhoare de subsol mental, ce explicații mai aveți, dorsaliștilor ?

Celor care vor strîmba din nas la duritatea cuvintelor din acest text le spun doar atît : cînd președintele țării, presupus pro-european și etalon al civilizației politice, coboară atît de jos, la nivelul celor mai dezgustători extremiști ai naționalismului de grotă, mănușile stilistice sînt ca baletul într-o toaletă de gară. Cum zice o vorbă ne-academică, dar exactă, nu poți apuca un rahat de partea lui curată.

Klaus Iohanis a devenit, pas cu pas, un astfel de rahat public. Un rahat politic care stă în capul statului și își împrăștie cu nesimțire duhoarea, din ce în ce mai pestilențială. Desigur, ar fi naiv să credem că turmele #rezistente, trezite la realitate și oripilate de jegosul naționalism neanderthalian al dobitocului de la Cotroceni, vor protesta în fața sediului Președinției Romîniei. De vină pentru toate sînt, desigur, Dragnea, PSD și oamenii Moscovei.

Hitler a dat Ardealul de Nord Ungariei. Iohanus le dă romînilor jeg PRM-ist cu sos liberal. Se vede că nici nemții nu mai sînt ce erau odată. Mai ales cînd e vorba de un lăbărvurșt de carton, vîndut drept salam de Sibiu. Guttu-te-n abend, rebut nesimțit !

Lucian Postu

 

Lucian Postu este publicist şi consultant politic, PR & media. A fost corespondent BBC şi Radio Europa Liberă , consultant BBC pentru Republica Moldova şi editorialist al mai multor publicaţii . Foloseşte ortografia recomandată de Institutul de Filologie ” Al. Philippide ” din Iaşi, cu excepția cuvîntului  ” romîn ” și a derivatelor sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here