Învățătorul care a abuzat elevi de clasa a II-a, alături de șefii PNL Iași, în prima linie la evenimentele politice

Edupedu.ro: Constantin Șerban, învățătorul înregistrat abuzând elevii săi și sancționat pentru lovirea unei fete de clasa a II-a, își continuă liniștit cariera politică în PNL. Deputatul Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, se afișează în imagini pe Facebook alături de acesta

Edupedu.ro, portalul care găzduiește exclusiv articole din domeniul educației și cercetării, scrie că Constantin Șerban, învățătorul PNL-ist care a fost înregistrat abuzând elevii săi și ulterior dat afară din postul de învățător, dar păstrat în Consiliul de Administrație al școlii ca reprezentant PNL al Consiliului local, apare mai nou în fotografii de campanie alături de președintele PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru, fratele geamăn al lui Andrei Muraru, consilierul lui Klaus Iohannis numit de șeful statului ambasador în SUA.

În imaginile postate pe Facebook de Alexandru Muraru mai apare controversatul lider PNL Costel Alexe, cercetat de procurorii DNA pentru că ar fi primit mită 22 de tone de tablă în valoare de 103.000 lei, pentru alocarea către o fabrică de certificate de emisii de gaze cu efect de seră pe vremea când era ministru al Mediului.

„Satul românesc este mai frumos prin tradițiile, locurile și oamenii săi primitori. Alături de președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, vicepreședinții CJ Iași Marius Sorin Dangă și Sorin Afloarei, am fost astăzi prezent în sânul comunității din Coarnele Caprei, condusă de primarul Mihai Țibucanu, cu prilejul manifestărilor dedicate Zilei Comunei, sărbătorită pentru prima dată aici. A fost o ocazie de regenerare a tradițiilor și obiceiurilor acestor locuri, pentru că istoria și cultura rurală merită să fie rememorate și promovate”, a scris Muraru pe Facebook.

Nu este, însă, pentru prima dată când Alexandru Muraru s-a afișat în public cu învățătorul agresor. Pe 18 iunie, acesta l-a și etichetat pe Facebook într-o altă postare.

Citește textul integral aici: https://www.edupedu.ro/constantin-serban-invatatorul-inregistrat-abuzand-elevii-sai-si-sanctionat-pentru-lovirea-unei-fete-de-clasa-a-ii-a-isi-continua-linistit-cariera-politica-in-pnl-deputatul-alexandru-muraru-fratele/?fbclid=IwAR2oeZ3e9mo_CsLmCw7EojgyJj6ZvDCLXxqtuawtoRAXLKZd3X_aKzTj0dg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here