Învățăm și italiana pentru Theo, campioana

Săptămâna aceasta am rămas fără de suflare când am văzut pozele Theodorei Sayers. Am mai văzut noi campioane, da’ Theo e din altă ligă, o ligă din Italia mai exact. Tânăra s-a născut la Iași acum vreo 25 de ani, iar acum câțiva ani, probabil pentru nu a face toate fetele din România să pară niște șosete flaușate, a luat calea Italiei. Acum, superba făptură locuiește în Florența unde le face pe italience să pară niște șosete flaușate.

Pe lângă chipul angelic, Theodora dispune de un trup cum rar îți este dat să vezi. Îngerașul spune că pe o scară de la 1 la 10, ea este 20. După ce am făcut calculele, nouă ne-au ieșit 23 de puncte și asta înainte să vedem pozele de la piscină, moment în care ne-am pierdut și ne-a dat cu virgulă.

Nu știm cu ce se ocupă domnița, dar sigur face bine ce face și este răsplătită pe măsură. Căprioara se laudă pe rețelele de socializare cu hăinuțele și accesoriile ei de la branduri de lux. Noi presupunem că doamnele din Florența îi cumpără hăinuțe sexy-româncei noastre pentru a nu mai ieși despuiată pe stradă, că s-au săturat să-și faulteze soții cu poșete după cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here