„Împreună donăm viață!”, iar United Business Center și ansamblul Palas te premiază

Chiar dacă ultima perioadă ne-a impus distanţarea fizică, rămânem împreună solidari şi responsabili, iar United Business Center și ansamblul Palas creează cadrul în care această responsabilitate socială poate fi manifestala nivel individual. Astfel, o nouă campanie Împreună donăm viață!, realizată în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași, are loc pe 27 ianurie 2022 la Palasși toți cei care doresc participe își pot rezerva un loc în apliația BlooDoChallenge. În semn de apreciere, donatorii potprimi în urma unei tombole, pe lângă beneficiile obișnuite, și vouchere la magazinele din Palas.

În general, cererea de sânge a spitalelor în România este dublă față de ceea ce pot oferi centrele de transfuzii, astfel că United Business Center (UBC) și ansamblul Palas organizează cea de a VII-a ediție a campaniei „Împreună donăm viață!”. Reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină(CRTS) Iași te așteaptă joi, 27 ianuarie 2022, în intervalul orar 09.00 16.00, sprijini campania de donare a celui mai important țesut viu. Centrul de de tip pop-up va fi amenajat în zona Omniclean din Palas, iar recoltarea va fi realizată de către specialiști ai CRTS.

La o singură donare, poți salva mai multe vieți, dar pe lângă asta obții o stare fizică mai bună, reduci riscul apariției mai multor boli grave, îți crești imunitatea, dar se îmbunătățește și rezistența organismului la șocuri. Dacă te-ai decis să mergisă donezi sânge, nu uita să îți instalezi pe telefon aplicația BlooDoChallenge, să alegi intervalul de timp dorit de tine, care îți va oferi prioritate la donare, însă recomandarea este să te prezinți cu 15 minute mai devreme decât ai planificat în aplicație. După ce donezi, vei primi un cod unic QR, prin scanarea căruia intri direct într-o tombolă. Extragerea va avea loc pe 28 ianuarie, iar prin tragere la sorți, prin intermediul unuisite specializat, poți câștiga vouchere la magazinele din Palas. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul Palas.

Pentru a afla dacă ești eligibil, poți consulta lista criteriilor pe care trebuie să le îndeplinească o persoană ce donează sânge pe pagina de Facebook United Business Center Iași sau pe site-ul Palas.

Hai și de această dată donăm viață împreună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here