Importanța programului de antrenamente și a obiceiurilor alimentare corecte pentru definirea musculară

Te-ai apucat de sport și îți dorești o definire musculară perfectă ? Există numeroase tipuri de antrenament și multe regimuri alimentare care îți pot aduce rezultatele mult dorite la sală. Există însă o condiție : consecvența. Visezi la un fizic musculos cu deltoizi mari, un piept bombat, spate şi picioare puternice și un abdomen lucrat, cu şase pacheţele perfecte ? Dacă ești hotărât să muncești serios, Weider este aici pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele.

Îți prezentăm mai jos câteva idei de exerciții pentru definire, apoi câteva produse care îți vor susține eforturile în acest sens.

Program de antrenament A

În SĂPTĂMÂNILE 1, 3, 5, 7, 9 & 11 te vei antrena pentru forţă musculară efectuând un număr scăzut de repetări pentru fiecare mișcare. Te vei concentra pe mişcări compuse, de obicei cu haltere, pentru a susține creșterea musculară. Pauzele mai scurte (45-60 secunde) te vor ajuta să-ţi maximizezi depozitele de energie. Studiile au arătat că cele mai multe persoane se vor recupera bine după un minut, în acelaşi timp menţinănd un ritm cardiac ridicat pentru beneficii metabolice suplimentare.

Programul de antrenament B

 

În SĂPTĂMÂNILE 2, 4, 6, 8, 10 & 12, se vor efectua mai multe intervale de repetări (12-20) pentru a consuma mai multe grăsimi, pentru a creşte rezistenţa şi a obţine o pompare mai bună. Antrenamentele se vor face cu gantere, forţându-te să foloseşti mai mulţi muşchi stabilizatori pentru a completa mişcările cu echilibru. Pentru că vei ajunge la epuizare musculară cu mai multe repetări, va trebui să măreşti pauzele între seturi la 90 de secunde.

Suplimentele pentru definire musculară conțin vitamine, minerale, aminoacizi, creatină, carbohidrați, proteine care contribuie la creșterea și definirea musculară și la arderea grăsimilor.

L-Carnitine Duo Pack este  o sursă ideală de L-carnintină, care ajută la transportul grăsimii în celulele musculare (mitocondrii), acolo unde este transformată în energie. Pentru ca efectul antrenamentului să fie maxim, este nevoie de antrenament intens de cel puțin de trei ori pe săptămână, timp de cel puțin 30 minute / sesiune, la un ritm cardiac situat între 60 și 80% din capacitate.

 

Isolate Whey 100 CFM este izolatul proteic cu cel mai ridicat conținut de proteine ​​din zer, având o concentrație proteică ~82% . În plus, are și aromă de ciocolată.  Proteinele sunt nutrienți esențiali pentru dieta zilnică, aceștia contribuind la construirea și menținerea masei musculare. În special atleții și persoanele cu activitate fizică intensă, sau cei care duc un stil de viață activ au nevoie de un aport crescut de proteine. Necesarul de proteine crește pe masură ce se intensifică activitatea fizică. Combinația de ingrediente folosite pentru Isolate Whey 100 CFM este perfectă pentru a vă recupera după antrenament și pentru a obține rezultatele dorite la sală.

Mega Mass 4000 este un gainer de calitate pentru construirea masei musculare, pentru creșterea forței și pentru intensificarea creșterii în greutate. Aceasta va ajuta să obțineți performanțe prin antrenamente de maximă intensitate, datorită combinației de creatină și aportul mare de glucide. Are un conținut ridicat de aminoacizi BCAA, fiind îmbogățit cu vitamine și minerale.

Oricare ar fi tipul de antrenament și de alimentație abordat, consecvența și seriozitatea sunt esențiale dacă vrei să-ți atingi potențialul maxim. Weider îți pune la dispoziție suplimente nutritive de calitate care răspund tuturor nevoilor corpului tău în orice fază de antrenament.

Având o istorie de aproape 70 de ani în industria suplimentelor, Joe Weider, „The Master Blaster” împreună cu brandul Weider® au contribuit la educarea oamenilor din întreaga lume cu privire la orice aspect legat de culturism, fitness, sănătate și wellness.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here