VIDEO Imagini șocante de la un atac al călăilor preferați ai Caranilor. Aveau arme ca în „Gladiatorul”!

Gândul a obținut imagini șocante de la un atac extrem de violent organizat de oameni de bază ai clanului Caran, cunoscuți sub numele de frații Foreman, împotriva rivalilor lor din București. Utilizând arme medievale, inclusiv o țeavă lungă cu un cap de ciocan la capăt, aceștia au atacat un grup de oameni aflați într-un local din Sectorul 2 al Capitalei, demonstrând o violență extremă și periculoasă.

Incidentul a avut loc în vara acestui an, în cartierul Fundeni din București, și a adus în prim-plan confruntarea dintre două grupări violente, originare din localitatea Dragalina din județul Călărași, dar stabilite acum în Capitală.

Cătălin Mihaiu, cunoscut sub numele de Calu, împreună cu oamenii săi, a intrat în conflict cu frații Foreman, doi membri notorii ai clanului Caran, într-un incident care a scos la iveală o ură profundă între cele două tabere.

Imaginile capturate arată cum frații Foreman au atacat localul „La Parc” în plină zi, strigând provocări către Cătălin Mihaiu și adepții săi. Confruntarea a devenit rapid violentă, iar membrii clanului Foreman au scos arme medievale, inclusiv o țeavă lungă cu un cap de ciocan sudat la capăt.

Este evident că această armă a fost pregătită special pentru a fi folosită în lupte de stradă, indicând o pregătire meticuloasă pentru confruntarea violentă. În ciuda faptului că nu toată confruntarea este capturată în imaginile obținute, se pare că atacatorii au fugit ulterior, fiind însă prinși și bătuți de cei pe care îi atacaseră inițial.

Procurorii au deschis un dosar pentru tentativă de omor, iar Cătălin Mihaiu și adepții săi au fost arestați preventiv. Frații Foreman au fost și ei reținuți ulterior, în cadrul unei acțiuni de destructurare a grupării conduse de clanul Caran. În urma descinderilor, 46 de persoane au fost ridicate, iar 12 au fost arestate, inclusiv membrii activi ai clanului Foreman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here