Imagine rară cu Ion Țiriac și unica lui fiică! Cum și-a sărbătorit „Megan Fox de România” tatăl miliardar, care a împlinit 84 de ani

Ion Țiriac a împlinit 84 de ani pe 9 mai. Celebrul miliardar român nu a dezvăluit până acum cum și unde și-a sărbătorit ziua de naștere, însă Ioana, unica lui fiică, a surprins cu o fotografie rară în care apare alături de tatăl ei.

Dincolo de afacerile sale, de proiectele din România și din străinătate, Ion Țiriac se mândrește cu copiii lui. Fostul mare tenisman și unul dintre cei mai bogați români are trei moștenitori: pe Ion Ion, din căsătoria cu Mikette von Issenberg, și pe Karim și Ioana, din relația cu jurnalista de origine egipteană Sophye Ayad.

Ioana Țiriac, mesaj pentru tatăl ei, „Regele” Ion Țiriac

Ioana Țiriac, unica fiică a miliardarului, e cea care a atras atenția acum, căci pe Instagram, acolo unde are peste 29.000 de urmăritori, a postat la secțiunea Instastory o fotografie rară cu tatăl ei. De ani de zile cei doi nu au mai fost văzuți împreună. Ion Țiriac apare îmbrăcat într-un costum elegant, iar Ioana are o rochie albă.

„84”, a fost mesajul scurt prin care Ioana a transmis că ieri a sărbătorit ziua de naștere a tatălui ei milionar. Alături ea a pus și un emoticon cu o coroană de rege.

Unica fiică a lui Ion Țiriac e sosia actriței Megan Fox

Pe rețelele de socializare, Ioana Țiriac e foarte activă. După ce a terminat cu brio Facultatea de Economie din Miami, Ioana și-a descoperit pasiunea pentru călătorii și profită de fiecare moment liber pentru a vizita o nouă destinație.

Ea distribuie fotografii spectaculoase, iar cei care o urmăresc sunt fascinați de frumusețea ei. Mulți au observat că aceasta seamănă cu Megan Fox „Și frumoasă, și deșteaptă!”, „Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!”, „Megan Fox, tu ești?”, „Ce tânără superbă!”, „Sexy girl!”, „Ești o scumpă!”, „Dormi în sala de fitness”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor la postările Ioanei Țiriac.

Povestea de iubire dintre Ion Țiriac și mama Ioanei Țiriac, Sophie Ayad

Ion Ţiriac și Sophie Ayad, jurnalista de origine egipteană, au avut o relație de 9 ani şi au împreună doi copii: pe Karim şi pe Ioana. Cei doi s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. După ce s-au despărțit, ei au rămas în relații foarte bune. „Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri. Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…)

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here