Ieșenii au savurat un concert Nigel Kennedy de înaltă clasă

Început cu o jumătate de oră întârziere, concertul de gală Nigel Kennedy a oferit ieșenilor un spectacol de zile mari. Violonistul a intrat primul pe scenă, desi erau anunţaţi în deschidere artiştii de la Blue Symphony Orchestra, și timp de 30 de minute publicul a fost în extaz. Din păcate, a început să plouă și s-a renunţat la instrumentele electrice. Chiar și în aceste condiții, Kennedy a continuat să încânte publicul în stilul său caracteristic, făcând totodată câteva glume gustate de ieşeni.

Violonistul şi-a încheiat concertul după 60 minute, în contextul în care a mai interpretat două melodii la cererea publicului. De remarcat că, în timpul spectacolului, Nigel Kennedy i-a adus un tribut Mariei Tănase.

După concertul lui Kennedy, pe scena de la Palatul Culturii au urcat artiştii de la Blue Symphony Orchestra, care au încântat la rândul lor publicul ieşean cu un concert de aproape 90 de minute.

Primăria a plătit 920.000 lei pentru trei seri de concerte (25-27 mai), circa 30% din această sumă fiind cheltuită pentru tot ce a însemnat aducerea lui Kennedy la Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here