Ieșeni reținuți pentru trafic de minori

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a CriminalităţiiOrganizate Iaşi, împreună cuprocurori D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, au efectuat trei perchezițiidomiciliare la două persoane bănuite de trafic de minori./ Acestea au fost reţinute pentru 24 de ore.

La data de 29 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – ServiciulTeritorial Iaşi, au efectuat trei percheziții domiciliare, în judeţul Iași, pentru documentarea activitățiiinfracţionale a două persoane (un bărbat şi o femeie), bănuiți de trafic de minori.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat , începând cu luna iulie 2020, cele două persoane ar firecrutat și exploatat sexual două tinere minore, cu vârsta de 15, respectiv 17 ani. Le-ar fi cazat şi le-ar fiorganizat activitatea de prostituție, prin închirierea de apartamente în zona centrală a municipiului Iaşi șiracolarea de clienți, prin publicarea de anunțuri pediferite site-uri de profil.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doibănuiţi de comiterea faptelor au fost reţinuţi de procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Iaşi pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşiriiinfracţiunii de trafic de minori, în vederea stabiliriiîntregii situaţii de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here