Horoscop Mai 2013

Berbec  (21martie – 20 aprilie)

Veşti bune, în primul rând, pentru berbecuţele care caută de muncă. Au şanse să găsească o slujbă corespunzând şi cu gusturile, şi cu pregătirea lor. Cele care au de lucru nu vor ţine seama de niciun risc să regleze unele litigii sau să elimine un blocaj. Dinspre partea amorului, în cuplu, laşi deoparte reticenţa ta obişnuită şi îţi exprimi dorinţele, hotărâtă să-ţi duci pasiunea până la capăt. De eşti singurică, ai tendinţa să te arunci cu ochii închişi în orice poveste ce ar putea avea legătură cu amorul. Atenţie, s-ar putea să plonjezi într-o piscină goală! Ai sorţi favorabili să te pomeneşti cu intrări neaşteptate de bani, care de acum încetează să mai fie neaşteptate. În privinţa sănătăţii, ai putea suferi cu ochii, mai ales dacă îi ţii mult în computer sau televizor.

TAUR(21 aprilie – 20 mai)

Dacă te afli la debutul unei noi poveşti de amor, te cuprinde deodată dorinţa să mergi cu împricinatul la ofiţerul stării civile. Dacă povestea asta încă n-a început, ar putea-o face cu prilejul unei călătorii, aşa că nu uita să-ţi pui în bagaje şi farmecul personal! Pentru tăuriţele măritate, un proiect realizat cot la cot cu soţul, unul care ţine de lucruri concrete, are mari şanse de finalizare. El va cimenta şi legătura sentimentală. Eşti capabilă că, la locul de muncă, să ai o activitate densă, nimic nu-ţi poate stopa marşul productiv. Poţi să fii sufletul unei echipe conştiincioase şi solidare, mânată de idealuri comune cu ale tale. Dinspre partea banilor, se anunţă lucruri îmbucurătoare, ai ocazia unor venituri suplimentare. Valabil mai ales în domeniile legate de artă.

GEMENI (21 mai – 22 iunie)

Armonia conjugală va mai avea de aşteptat până să beneficieze de drepturile sale. Trăieşti cu impresia că aspiraţiile tale sunt divergenţe cu ale celui de lângă tine. De fapt, realitatea nu e chiar atât de sumbră. De eşti singurică, nu te vei plânge de plictiseală datorită multitudinii de solicitări. Sunt şanse ca una dintre ele să se bucure de primire favorabilă. Cu slujba eşti mai concentrată ca niciodată, nu mai laşi lucrurile neterminate, nu mai laşi nimic în voia sorţii. Asta se întâmplă în prima parte a lunii. După aceea, ajungi să te simţi atât de bine în pielea ta, atât de liberă în profesie, încât iei munca în joacă şi până la obişnuita ta neglijenta mai ai un piculeţ. Dacă e vorba să-ţi cumperi locuinţa sau să te muţi sub altă formă, ai sorţi de izbândă. Perioadă bună pentru plasamente financiare, pentru jocul la bursă, pentru deschiderea unui cont în bancă.

RAC (23 iunie – 22 iulie)

Înţelegerea ta cu partenerul riscă să cunoască o anume deteriorare: exigenţele tale sunt ridicate, omul nu poate atinge acea înălţime, mai ales că ai pornirea să salţi tot mereu ştacheta. Nici nu formulezi clar dorinţele tale, ci doar stai bosumflată, îţi manifeşti indignarea fără să prezinţi un motiv. Dacă eşti singură, o să ai o întâlnire promiţătoare şi o să cauţi culmea ingeniozităţii ca să faci povestea să dureze. La slujbă, în mod poate neaşteptat, recuperezi nişte întârzieri aparent insurmontabile. Să nu te miri dacă te pomeneşti premiată. Sunt favorizate, în profesie, colaborările cu persoane de peste hotare. Eşti norocoasă cu banii în această lună. Cum-necum, îţi vor intra în portofel. Dacă nu joci la loto, poate că primeşti o moştenire.

LEU (23 iulie – 22 august)

Eşti într-o bună stare de spirit, relaţia de cuplu câştigă în armonie. Ştii să-i transmiţi partenerului tău optimism, iar înţelegerea sexuală va fi între voi deplină. Leoaicele singure sunt pe cale să lege, cu paşi mici, relaţia după care tânjeau. Cu fermitate şi autoritate, dar învăluite de tact, manifeşti la locul de muncă frenezie în a-ţi face meseria sau a-i îndruma pe alţii s-o facă. Ca să-ţi atingi obiectivele îţi foloseşti calităţile de luptătoare şi nu eziţi să-ţi asumi riscuri. Ignoră provocările şi critica neconstructivă! Eşti predispusă la excese cu mâncarea şi băutura. La fel şi-n privinţa cheltuielilor. Ar trebui să renunţi la cele nu tocmai necesare în favoarea unor plasamente pe termen lung.

FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)

Armonia şi plăcerea îţi domină viaţa de cuplu. Unele perturbaţii se ivesc din neliniştea ta privind fidelitatea jumătăţii, dar nu se prefigurează scandaluri de amploare sau rupturi. Fecioarele singurele simt, odată cu adierea verii, nevoia de stabilitate. Seducţia le funcţionează la parametri optimi. Cuplurile nelegate prin căsătorie simt chemarea legalizării legăturii. La slujbă eşti dinamica, iar spiritul tău întreprinzător te face să pui la punct un proiect ambiţios. Succesul pândeşte în special fecioarele cu meserii din domeniul artistic, dar creativitatea poate face casă bună şi cu alte îndeletniciri. Şarmul personal îţi va fi de folos în muncă şi mai ales în obţinerea unor câştiguri băneşti, în special în sistemul comisionar.

BALANŢA (23 septembrie – 23 octombrie)

Cel mai bine te vei descurca în această lună pe partea financiară, câştigurile tale fiind mai mari decât îţi imaginai. Iar dacă te-ai căznit în ultima vreme cu proiectul unei afaceri pe cont propriu, e vremea propice să materializezi treaba. Pasiunea se răsfrânge în cuplul tău. În general, armonia domină, dar nici certurile pornite din prea multă iubire nu sunt excluse. Mai ales către sfârşitul lunii, discuţiile inflamante se îndesesc. Balanţele solo riscă să-şi complice viaţa sentimentală, amestecând poveşti de amor cu unele legate de slujbă sau de bani. La slujbă, se prea poate să inspiri încrederea unor noi responsabilităţi. Te paşte o promoţie flatantă sau o distincţie onorifică.

SCORPION (24 octombrie – 21 noiembrie)

Nimic nu-i mai nefast pentru viaţa de cuplu decât să te închizi în tine însăţi. Încearcă prin toate mijloacele să nu omori comunicarea cu omul de lângă tine. Mai spre partea a doua a lunii, neînţelegerea se estompează. Luna mai e foarte prielnică logodirii, punerii la cale de căsătorii, inclusiv refacerii vieţii. Îţi merge foarte bine în carieră. Cu o mutare de maestru al şahului te redresezi într-o situaţie tare încâlcită. Ai doar grijă, dacă tratezi afaceri, să nu cazi pradă excesului de încredere în colaboratori. Căută să profiţi de zilele libere pentru relaxarea fizică, pe care nu trebuie s-o dai uitării nici în restul lunii. O femeie din anturajul tău ţi-ar putea fi înger păzitor şi călăuzitor pe tărâm financiar. Şanse să obţii o sumă importantă pe care o revendici de ceva vreme.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai nevoie de noutate, de schimbare în viaţa de cuplu. Te simţi încorsetată în rutină. Din fericire, ai înţelepciunea să preiei iniţiativa, şi nu să te năpusteşti cu reproşurile asupra partenerului. Sunt mari şanse ca relaţia voastră să cunoască baze noi. Săgetătoarele singure vor fi încercate de resentimente care pot rupe legături abia înfiripate. Vor ajunge să se cunoască un pic mai bine pe ele însele, să-şi descopere adevăratele deziderate în amor. La slujbă, fii răbdătoare! Dacă sperai să scapi de toate belelele şi să-ţi vezi eforturile răsplătite, o să fii dezamăgită. Familia îţi va fi sprijinul cel mai de nădejde să ieşi la liman. O perioadă bună să urmezi un stagiu de formare profesională, mai ales că nu ţipi deloc din lipsă de b
ani.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Relaţiile tale conjugale iau o turnură pozitivă. Sentimental, intelectual şi senzual, înţelegerea ta cu partenerul decurge perfect şi, ca niciodată, nu îi vei face reproşuri, nu îi vei căuta nod în papură. În ce priveşte capricoarnele fără partener, s-ar putea să se trezească în faţa unei alegeri delicate: dragoste sau bani? Vor şti să fie prudente şi să evalueze situaţia. În domeniul profesional, te încearcă o nemaitrăită poftă de risc şi nevoia de iniţiativă. Eşti privilegiată în afirmarea opiniilor şi a opţiunilor. Eşti tentată să-ţi încerci limitele fizice, ceea ce ţi-ar cauza o oboseală dominantă. Norocul promite să le surâdă celor care-l încearcă. Sigur că puţină lume, şi încă mai puţină de parte femeiască, ştie cu ce se mănâncă jocurile de cazino. Nu e recomandabil să înveţe, dar nativele deja pricepute vor sparge casa!

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie)

Relaţiile tale conjugale frizează perfecţiunea: stabilitatea, siguranţă se îmbină cu pasiunea şi nebunia dulce care te învăluie şi pe care le trasmiti celui de lângă tine. Dacă n-ai ceea ce s-ar putea numi jumătate stabilă, dar se prefigurează să ai, nu ezită să-ţi dezvălui dragostea, iar dacă inima îţi da brânci, angajează-te într-o legătură de o viaţă! În plan profesional, lucrurile merg bine. Ştii să te fereşti de conflicte şi să nesocoteşti intrigile din jur şi să-ţi valorifici spiritul competitiv. Perioadă bună să clarifici unele raporturi profesionale. Cu sănătatea, e posibil să te încerce ficatul şi vezica biliară. Ai tendinţa să aştepţi cam mult unele câştiguri hazardate, tradusă prin mizatul gros la diverse jocuri. Nu e cazul: dacă ai cu adevărat noroc, iei potul cu o variantă simplă la 6 din 49…

PEŞTI (19 februarie – 20 martie)

Nevoia ta de nou, de schimbare, e atât de puternică, încât te face să uiţi cât eşti de ataşată de partenerul tău. Tebuie să-ţi dublezi eforturile ca să lupţi contra acestei tendinţe, dacă vrei s-o faci. În principal, caută să diversifici activităţile în comun cu partenerul. Dacă te afli liberă, s-ar părea că nimic nu-ţi poate curma zborul din floare în floare. Ar fi însă ceva: o lovitură de trăsnet. Mercur, planeta norocului chior, a câştigurilor neaşteptate, te ţine în braţe. Ar cam trebui să te alegi cu ceva din loto, pariuri sau alte jocuri de noroc. Nativele din primul decan sunt însă prea distrate, nu se vor putea concentra absolut deloc, nu vor şti ce şi cum să mizeze. La slujbă, intuiţia te ajută să fii vizionara, e posibil să elaborezi un proiect sau măcar să lansezi nişte predicţii care să-i fie firmei de folos chiar şi în anul următor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here