HA!SUS a găzduit târgul WEAR, primul eveniment dedicat exclusiv designerilor din Iași

La sfârșitul săptămânii trecute a fost organizat WEAR, un eveniment de tip „pop-up shop” care a reunit designerii locali din Iași. Inițiatorii și-au propus să promoveze artiștii autohtoni în fața publicului dispus pentru tot ceea ce înseamnă nou în domeniul vestimantației.

„Artiștii din orașul tău se pregătesc să te surprindă; de la design vestimentar la bijuterie contemporană – sustenabil, original și futurist – ai de ales și de luat acasă”, au anunțat organizatorii.

Evenimentul a fost organizat în studioul HA!SUS din incinta complexului Zenity de pe Calea Chișinăului. HA!SUS este un spațiu expozițional, un atelier de creație, un spațiu de producție foto video, performance artistic și spectacole independente, un spațiu pentru activități educaționale, dialog, promovare și susținere profesională

Artiștii și designeri locali care au participat la eveniment sunt City Boutique, Dystopia, Forma Atelier, YDA, IVA, Levisez, Manifest, Pascu Andreea, OLOV și Teluric.

„Dorim să provocăm publicul asupra alegerilor conștiente și sustenabile, printr-un târg care susține tineri designeri locali. La această ediție particip zece designeri într-o atmosferă cu iz de primăvară acompaniată cu muzică pe vinyl. Numele lor vor fi anunțate pe 31 martie, fii pe fază!”, au mai arătat organizatorii evenimentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here