Halep își vinde vila cu piscină și curte de 10.000 mp. Cât cere pe proprietatea de la Snagov

Simona Halep își vinde vila din Snagov. Această proprietate impunătoare dispune de 9 camere, inclusiv o cameră special amenajată pentru trofeele sportive ale Simonei, precum și o piscină. Motivele din spatele acestei decizii nu sunt clare, iar speculațiile variază de la posibile probleme financiare generate de suspendarea sa, până la dorința de a elimina amintirile legate de fostul soț, Toni Iuruc.

Chiar dacă motivele precise nu sunt cunoscute, se pare că Simona Halep a pus un preț semnificativ pe această proprietate. Sportiva solicită suma de 4.4 milioane de euro pentru vila din Snagov, în ciuda faptului că evaluarea anterioară a proprietății se situa la numai un milion de euro. Vila dispune de 9 camere și este amplasată pe un teren generos de 10.000 de metri pătrați. Unul dintre aceste camere a fost special amenajat pentru a găzdui trofeele câștigate de Simona Halep.

Deși există speculații cu privire la motivele din spatele vânzării și la suma mare solicitată pentru proprietate, sportiva se află în prezent suspendată de la competițiile de tenis pentru o perioadă de 4 ani. Acest lucru poate contribui la decizia de a pune vila în vânzare, deoarece absența sa de la turneele internaționale ar putea afecta veniturile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here