Greii PNL s-au ‘răcorit’ împotriva lui Orban, în ședința PNL: atunci nu mai aveai grețuri?

Fostul lider PNL, Ludovic Orban, a fost invitat la ședința Biroului Permanent Național, care s-a ținut la Vila Lac. Ludovic Orban a luat cuvântul și a vorbit împotriva unei alianțe cu PSD, dar ulterior liderii PNL s-au ”răcorit” împotriva fostului lider.

Cel mai dur a fost actualul lider PNL, Florin Cîțu, care l-a informat pe Ludovic Orban că va propune excluderea sa din PNL.

Ulterior, liderul PNL Olt, Gigel Știrbu, l-a luat în colimator pe Ludovic Orban: ”Când te afișai cu Mihai Chirica pe la Iași nu ai avut grețuri sau când ai acceptat venirea altor primari PSD în partid. Nici când ai fost investit premier cu voturile celor din PSD nu aveai grețuri”, a spus Știrbu.

Știrbu și-a continuat tirul atacurilor: ”Inițial, cei de la USR spuneau că nu ești bun, acum vin să ne spună cât de bun ești tu, iar tu ne spui cât de buni sunt USR-iștii. Vă imaginați că ar fi natural să facem guvern cu USR, dar vă dați seama că prin asta am legitima un al doilea partid făcut chiar în interiorul PNL, asta pentru că Orban vrea doi miniștri în viitorul guvern. Prin votul de astăzi am legitima crearea unui nou partid în interiorul PNL”.

Liderul PNL Olt a propus o a treia cale: nici cu PSD, nici cu USR, iar PNL să meargă în opoziție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here