Gheorghe Dincă, scrisoare din închisoare pentru părinţii Alexandrei Măceşanu: ‘Vă doriţi să apară vie Alexandra acasă’

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, le-a scris părinţilor Alexandrei Măceşanu o scrisoare din închisoare, în care le-a cerut scuze şi le-a mulţumit în acelaşi timp.

Scrisoarea a fost citită, seara trecută, live pe Facebook, de unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu.

De altfel, Cumpănaşu este singurul care a putut confirma că scrisoarea era reală şi că a fost scrisă de Gheorghe Dincă pentru familia Alexandrei.

„Familiei Măceșanu. Nu doresc să vă fac suferința și mai grea, deoarece vă înțeleg cât de mult vă doriți să apară vie Alexandra acasă.

Vă scriu aceste rânduri pentru că am văzut în toate interviurile dvs că aveți atât de mult bun simț și vorbiți doar de ce simțiți în legătură cu Alexandra și nu jigniți pe nimeni, mai ales pe mine, deși recunosc că merit din partea dvs tot felul de jigniri pentru fapta mea nesăbuită.

Eu vă stimez şi vă urez multă, multă sănătate. Aveți toți din familia Măceșanu mult mai mult de șapte ani de acasă. Chiar dacă sunteți din Reșca nu are importanță unde ne naștem.

Important e că ați primit o mare educație de la părinți. De asta vă comportanți și în aceste momente foarte grele, foarte normal. Eu vă stimez și vă urez multă, multă sănătate.

Sănătate tuturor din familia Alexandrei, chiar dacă eu sunt criminalul. Nu înțeleg de unde aveți puterea de a nu mă jigni și de a dispune de un așa mare caracter. Sunteți destul de supărați și eu nu doresc să vă supăr și mai tare, dar vă rog să nu mai credeți în tot felul de speculații și păreri ce zic toți, așa ziși specialiști ce le place să dea interviuri la televizor.

Vă rog să fiți sinceri și să spuneți la TV, pe post, când a fost Cumpănașu în ultimii 10 ani la dvs acasă, la țară, și a vorbit cu Alexandra. La televizor se dă foarte afectat acest Cumpănașu pentru a strânge semnături și a avansa la alegerile parlamentare, nu pentru că îi pasă de suferința pe care o aveți în aceste momente.

Pentru interesul personal e în stare să joace orice teatru ieftin. Părerea mea e că acest Cumpănașu este un impostor și este aliat cu Tonel și o altă persoană care bate câmpii, cum este Obârșan. Nu vă mai luați după ei pentru că pentru dvs vă reprezintă avocatul Moldovan, nu cei trei amețiți de bat câmpii”, a scris Gheorghe Dincă în scrisoarea adresată familiei Alexandrei Măceşanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here