„Generații unite de bucuria Paștelui” în Palas. Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice

Nici un cozonac nu este la fel de pufos ca acela pe care îl împarți cu cei dragi și nici un fel de mâncare nu este la fel de delicios ca acela pe care îl pregătești pentru cina de sărbători în familie. Anul acesta Palas vă încurajează să fiți „Generații unite de bucuria Paștelui”. Am pregătit cadouri pentru toată familia: sesiuni de shopping la brandurile preferate din Palas Mall și alte surprize.

 

Ce îți dorești să primești de la Iepurașul de Paște? Dacă și tu faci parte din echipa celor care îl ajută pe simpaticul urecheat să ajungă la toată lumea cu daruri, te așteptăm în Palas cu un cadou doar pentru tine!

 

Până pe 3 mai 2024, toate ajutoarele Iepurașului care fac shopping la magazinele din Palas sunt premiate pe loc. Dacă ai bonuri, din aceeași zi, de la unul sau mai multe magazine din Palas, a căror valoare cumulată trece de 600 de lei și vii la Centrul de Premiere, aflat în zona Guess, primești pe loc cadou. Poți câștiga vouchere la Liu Jo, Sabrini, Anna Cori, Humanic, Maria`s Lady Bugs, Status Coffe, Lady Events, dar și pachete cadou cu bunătăți dulci de la Kinder.

 

Surprizele nu se opresc aici! Dacă ești un ajutor harnic de Iepuraș, iar cumulat valoarea bonurilor tale a depășit suma de 1.500 de lei și vii la Centrul Info, primești pe loc un voucher în valoare de 500 de lei, fie la brandul luxury BOSS, fie la parfumeria de lux Obsentum.

 

Vino în Palas și pregătește-te pentru una dintre cele mai așteptate sărbători din an!

 

Departament PR                      

W: www.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here